Acer Aspire 7 43 g bilgisayar Acer yazısında kalıyor

ahmetersöz26

Decapat
Daha fazla  
Dostlar Acer Aspire 7 43 g kullanıyorum 2 gün önce Windows 11'e geçiş yaptım. Bugün oluşan problem bilgisayar açılırken Acer yazısında kalması BIOS'a bile girilmemesi F8 ile kurtarma moduna bile giremiyordum. 8 9 kere açmaya çalışınca onarıma başladı onarımdan çıktım şu an açılıyor bir sorun yok işletim sistemini kurarken SHA değerlerine kadar baktım ISO'da bir problem yok. Sizce sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar Acer Aspire 7 43 g kullanıyorum 2 gün önce Windows 11'e geçiş yaptım. Bugün oluşan problem bilgisayar açılırken Acer yazısında kalması BIOS'a bile girilmemesi F8 ile kurtarma moduna bile giremiyordum. 8 9 kere açmaya çalışınca onarıma başladı onarımdan çıktım şu an açılıyor bir sorun yok işletim sistemini kurarken SHA değerlerine kadar baktım ISO'da bir problem yok. Sizce sorun nedir?

Windows 11 kullanmayın benim de problemlerim oldu Windows 11 de.

Dosya Ekleri

• IMG_20240331_184957.jpg
    IMG_20240331_184957.jpg
    104,6 KB · Görüntüleme: 37
Boot mode legacy yapıp tekrar dener misin olmazsa tekrar Rufus ile GPT olarak yaz.

Daha önce denemiştim fakat UEFI'den başka seçenek yok değiştirilmiyor Secure Boot falanda değişmiyordu BIOS'a şifre koyunca değiştirebildim ama boot mode ne yazık ki değişmiyor BIOS'um eski olabilir mi ya da bir sorun olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı