Bu laptop uygun fiyatlıysa ve diğer seçeneklere bütçe yetmiyorsa alınır. Biraz da kişinin ihtiyaçlarına göre. Fiyat 20 + olsaydı almazdımAlınır gibi ama malzeme kalitesi düşük kesinlikle.
Bu laptop uygun fiyatlıysa ve diğer seçeneklere bütçe yetmiyorsa alınır. Biraz da kişinin ihtiyaçlarına göre. Fiyat 20 + olsaydı almazdımAlınır gibi ama malzeme kalitesi düşük kesinlikle.
19.999 tl gözüküyor. O ürün benim de favori listemdeydi birkaç gündür o fiyatta. İkisi de ips ekran. Nitro alacaksan ram takviyesi de yapman gerekecek 8gb rami var çünkü. Kendi fiyat farkı ve ram fiyatı ile 2bin küsür tl ek masraf çıkartacak. Kullanım amacın takılmalık, arada oyun, internet vs ise acer aspire çokça işine yetecektirBende aldım. Ama bugün Trendyol ACER Nitro5 Intel Core i5-11400H 8GB 512GB 4GB RTX3050 15.6" FHD DOS Gaming PC (ACER Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu üründe indirim yapmış. Daha kargoya verilmedi. İptal edip alsammı karar veremedim. IPS ekran farkıda var galiba.
Ben N11 incehasaptan indirim ile 3 taksit 18500 aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.