Acer Aspire 7 A715-42G-r0e9 HDD ve RAM nasıl arttırılır?

yigitxx7

Hectopat
Daha fazla  
Acer Aspire 7 A715-42G-r0e9 bir laptopum var. 144 Hz GTX 1650 R5 5500'u özellikleri 2 sorum VA. R RAM slotu 2 tane mi şu an 8 GB RAM var 8 daha takıp 16 yapabiliyor muyum? 2. soru 256 GB SSD var başka bir SSD takıp 2 tane SSD kullanabiliyor muyum? Veya HDD için slot var mı? Teşekkürler.

2 tane RAM yuvası var, evet 2x8 yapabilirsiniz.

SSD için ise tek slot var maalesef ekleme yapamazsınız diğerini çıkarıp takmanız gerek.
M.2 SSD halinde gen 3 destekli (gen 4 de uyumludur fakat gen 3 hızı verir.) yeni bir SSD ile değiştirebilirsiniz.

2 tane RAM yuvası var, evet 2x8 yapabilirsiniz.

SSD için ise tek slot var maalesef ekleme yapamazsınız diğerini çıkarıp takmanız gerek.
M.2 SSD halinde gen 3 destekli (gen 4 de uyumludur fakat gen 3 hızı verir.) Yeni bir SSD ile değiştirebilirsiniz.

Peki hard disk için yuva var mı eğer yoksa USB ile bağlanan HDD önerir misin Max 700 TL'lik.

Peki hard disk için yuva var mı eğer yoksa USB ile bağlanan HDD önerir misin Max 700 TL'lik.
Takılmaz hocam HDD.
Şunu önerebilirim:

Takılmaz hocam HDD.
Şunu önerebilirim:

Eye hocam peki diyelim GTA 5 yükledim veya ETS herhangi bir sorun olur mu?

USB 3.0 pek sorun çıkarmaz.
5 Gb/s hız sunduğu yazıyor.
Normal hard diskten hızlı olacaktır.

Hocam merhaba bu HDD'yi aldiğımız zaman içinden neler çıkıyor HDD'yi alıp sadece laptopa bağlamam yeter mi disk kutusu vs almam gerekli mi yoksa sadece HDD'yi alıp USB'ye bağlayıp kullanabiliyor muyum?

Hocam merhaba bu HDD'yi aldiğımız zaman içinden neler çıkıyor HDD'yi alıp sadece laptopa bağlamam yeter mi disk kutusu vs almam gerekli mi yoksa sadece HDD'yi alıp USB'ye bağlayıp kullanabiliyor muyum?

Kendi kablosu var, USB 3.0 girişine (Mavi olur genelde.) takacaksınız.

Kendi kablosu var, USB 3.0 girişine (mavi olur genelde.) Takacaksınız.

Teşekkür ederim.

Kendi kablosu var, USB 3.0 girişine (mavi olur genelde.) Takacaksınız.

Hocam ürünün satıcısına baktım yorumlar biraz iç açıcı değildi kullanılmış ürün falan filan diyenler vardı attiğım linkteki ürün nasıldır.https://www.hepsiburada.com/toshiba-canvio-basics-500gb-25-siyah-tainabilir-disk-hdtb405ek3aa-p-HBV00000OF54G?magaza=efsteknoloji&url_src=and-product-detail

Teşekkür ederim.

Hocam ürünün satıcısına baktım yorumlar biraz iç açıcı değildi kullanılmış ürün falan filan diyenler vardı attiğım linkteki ürün nasıldır.https://www.hepsiburada.com/toshiba-canvio-basics-500gb-25-siyah-tainabilir-disk-hdtb405ek3aa-p-HBV00000OF54G?magaza=efsteknoloji&url_src=and-product-detail

Son düzenleme:
O ürünle ilgili pek bir bilgim yok ama çok da kötü olacağını düşünmüyorum.
Ayrıca şuna bakılabilir:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı