IMATTACKHELICOPTER Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #11 KOVL2K dedi: Ben kullanıyorum güzel bilgisayar. 14-15k bandına daha iyisini bulamazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam kroniği çok sıkıntıları vs çok dediler ama siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz. KOVL2K dedi: Ne kroniği varmış? 2 haftadır bende, gayet memnunum. 15K'ya 3050 Ti'ya da 3060 kullanan laptop bulamazsın zaten. Alabileceğin en iyi bilgisayar 43G. Genişletmek için tıkla... Hocam benim korkum u tipi işlemci verimsiz olur diye endişe ediyorum oynadığınız oyunlarda nasıl FPS ve sıcaklık durumları.
KOVL2K dedi: Ben kullanıyorum güzel bilgisayar. 14-15k bandına daha iyisini bulamazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam kroniği çok sıkıntıları vs çok dediler ama siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz. KOVL2K dedi: Ne kroniği varmış? 2 haftadır bende, gayet memnunum. 15K'ya 3050 Ti'ya da 3060 kullanan laptop bulamazsın zaten. Alabileceğin en iyi bilgisayar 43G. Genişletmek için tıkla... Hocam benim korkum u tipi işlemci verimsiz olur diye endişe ediyorum oynadığınız oyunlarda nasıl FPS ve sıcaklık durumları.