bende duydum bende de var cızırtı. ssd sesi o %90.
"
Katı Hal Sürücüsü (SSD) bulunan bazı taşınabilir sistemlerde, sistem boştayken veya hafif yük altındayken duyulabilir bir cızırtı sesi oluşabilir. Bu normal bir davranıştır.21 Şub 2021"
"
Katı Hal Sürücüsü (SSD) bulunan bazı taşınabilir sistemlerde, sistem boştayken veya hafif yük altındayken duyulabilir bir cızırtı sesi oluşabilir. Bu normal bir davranıştır.21 Şub 2021"
sistem boştayken veya hafif yük altındayken duyulabilir bir cızırtı sesi değil bu. bilgisayarın bileşenlerini ne zaman kullansan oluşan bir cızırtı daha çok. klavye fare touchpad. normal gelmedi bana
sistem boştayken veya hafif yük altındayken duyulabilir bir cızırtı sesi değil bu. bilgisayarın bileşenlerini ne zaman kullansan oluşan bir cızırtı daha çok. klavye fare touchpad. normal gelmedi bana
"
Sıkıntılı bir cihaz mı ben de almayı düşünüyordum, bu cızırtı sesi kafamı karıştırdı. Donanımsal bir sorun değilse sese çok takılmam. Sizler önerir misiniz ?
hocam bende de ilk kurulum yaparken bir cızırtı geliyordu. Açıkçası ilk duyunca tedirgin oldum ama birkaç gündür kullanıyorum. Çok nadir arada ses geliyor. İlk kullanımda neden öyle oldu bilmiyorum.
Evet acer logosu üzerinde jealin vardı.
hocam bende de böyle bir cızırtı yok. alır almaz win11 kurmuştum. Başlarda hafif bir cızırtı vardı ama son iki gündür bir ses yok bende. Bilgisayarı çok zorlamadım. Fan bile çok nadir çaılıştı.