Acer Aspire 7 A715-51G alınır mı?

Sıkıntılı bir cihaz mı ben de almayı düşünüyordum, bu cızırtı sesi kafamı karıştırdı. Donanımsal bir sorun değilse sese çok takılmam. Sizler önerir misiniz?

Bu fiyata, bu özellikler ile zor. Acer kendi sitesinde bile dolar kuru ile 700 civarına satıyor, yani 14000 TL, Amazon ise kar yapmadan satıyor, zararına.

Ürünü gelecek olursak, cızırtı sesi var kulağı yaklaşınca var onun dışında fan sesli bazen çalışıyor, programlar açıyor her türlü. Oyun oynamadım pek ama bu ekran kartı ile çoğu oyun açılır zaten ileride çıkacak GTA 6 bile.

Bu fiyata, bu özellikler ile zor. Acer kendi sitesinde bile dolar kuru ile 700 civarına satıyor, yani 14000 TL, Amazon ise kar yapmadan satıyor, zararına.

Ürünü gelecek olursak, cızırtı sesi var kulağı yaklaşınca var onun dışında fan sesli bazen çalışıyor, programlar açıyor her türlü. Oyun oynamadım pek ama bu ekran kartı ile çoğu oyun açılır zaten ileride çıkacak GTA 6 bile.
aga sen driverları windowstan otomatik mi kurdun yoksa net bağlantısız elle tek ek mi kurdun

aga sen driverları windowstan otomatik mi kurdun yoksa net bağlantısız elle tek ek mi kurdun
ekran kartını, geforce experince üzerinden, diğerleri otomatik.

Benim tek sorun ekran kartına pek yüklenmiyor, intel grafiğini kullanıyor ne kadar ayar yapsam da. sizin de ekran böyle mi görev yönetici üzerinde

Dosya Ekleri

• aa446628-c0ad-47ba-90c5-3dbd59c9e332.jpg
    aa446628-c0ad-47ba-90c5-3dbd59c9e332.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:

Ben de sipariş verdim, ürün güzel duruyor. Ofis vs gibi yerlere uygun, zaten şantiyedeki konteyner ofiste kullanacağım için çok da prime bir model olmasına gerek yok. F/p ürün olması çok güzel. Cızırtı olayına gelince mevcut masaüstünde fan ve cızırtısı sesi geliyor. Çok endişe edilecek birşey değil, çok problemli bir ürünse amazondan aldığım için iade ederim. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı