Wolwor Kilopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 407 19 Aralık 2022 #51 Arkadaş şaka gibi vallahi sanki dolar arttı bir şey oldu, bugün almayı düşünüyordum 16000 TL olmuş. :/
Arkadaş şaka gibi vallahi sanki dolar arttı bir şey oldu, bugün almayı düşünüyordum 16000 TL olmuş. :/
coldplay Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 436 Çözümler 1 19 Aralık 2022 #52 Mehmet Sima dedi: 70-75. Genişletmek için tıkla... Alınır mı sizce Aspire 7? Artıları eksileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Wolwor dedi: Arkadaş şaka gibi vallahi sanki dolar arttı bir şey oldu, bugün almayı düşünüyordum 16000 TL olmuş. :/ Genişletmek için tıkla... Dün 14300dü bugün indirimlerden önce fiyatı arttı bence ben öyle düşünüyorum
Mehmet Sima dedi: 70-75. Genişletmek için tıkla... Alınır mı sizce Aspire 7? Artıları eksileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Wolwor dedi: Arkadaş şaka gibi vallahi sanki dolar arttı bir şey oldu, bugün almayı düşünüyordum 16000 TL olmuş. :/ Genişletmek için tıkla... Dün 14300dü bugün indirimlerden önce fiyatı arttı bence ben öyle düşünüyorum
Wolwor Kilopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 407 19 Aralık 2022 #53 coldplay dedi: Alınır mı sizce Aspire 7? Artıları eksileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Dün 14300dü bugün indirimlerden önce fiyatı arttı bence ben öyle düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Ne indirimi olacak acaba bilginiz var mı? coldplay dedi: alınır mı sizce? Aspire 7? Artıları eksileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Dün 14300DÜ bugün indirimlerden önce fiyatı arttı bence ben öyle düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Biraz baktım da birçok laptopun fiyatı artmış
coldplay dedi: Alınır mı sizce Aspire 7? Artıları eksileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Dün 14300dü bugün indirimlerden önce fiyatı arttı bence ben öyle düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Ne indirimi olacak acaba bilginiz var mı? coldplay dedi: alınır mı sizce? Aspire 7? Artıları eksileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Dün 14300DÜ bugün indirimlerden önce fiyatı arttı bence ben öyle düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Biraz baktım da birçok laptopun fiyatı artmış
coldplay Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 436 Çözümler 1 19 Aralık 2022 #54 Wolwor dedi: Ne indirimi olacak acaba bilginiz var mı? Biraz baktım da birçok laptopun fiyatı artmış Genişletmek için tıkla... Amazon yılın son fırsatları indirimi başlayacak saat 12 gibi Aspire 7 fiyatına da o zaman bakılır değişir belki
Wolwor dedi: Ne indirimi olacak acaba bilginiz var mı? Biraz baktım da birçok laptopun fiyatı artmış Genişletmek için tıkla... Amazon yılın son fırsatları indirimi başlayacak saat 12 gibi Aspire 7 fiyatına da o zaman bakılır değişir belki
Wolwor Kilopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 407 19 Aralık 2022 #55 coldplay dedi: Amazon yılın son fırsatları indirimi başlayacak saat 12 gibi Aspire 7 fiyatına da o zaman bakılır değişir belki. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler
coldplay dedi: Amazon yılın son fırsatları indirimi başlayacak saat 12 gibi Aspire 7 fiyatına da o zaman bakılır değişir belki. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler
M Mehmet Sima Kilopat Katılım 29 Temmuz 2017 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #56 Furkanreiss dedi: Yükte gpu ve cpu max kaç dereceleri gördü hocam Genişletmek için tıkla... iade süresi nasıl işliyor. iade etmeyi düşünüyorum değişim yani. inceleme vs ne kadar sürüyor coldplay dedi: Alınır mı sizce Aspire 7? Artıları eksileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Dün 14300dü bugün indirimlerden önce fiyatı arttı bence ben öyle düşünüyorum Genişletmek için tıkla... sarj 2 saat gidiyor eksi yanı. birde benim ki arızalı gibi değişim isteceğim. + yönü ise amazon satması
Furkanreiss dedi: Yükte gpu ve cpu max kaç dereceleri gördü hocam Genişletmek için tıkla... iade süresi nasıl işliyor. iade etmeyi düşünüyorum değişim yani. inceleme vs ne kadar sürüyor coldplay dedi: Alınır mı sizce Aspire 7? Artıları eksileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Dün 14300dü bugün indirimlerden önce fiyatı arttı bence ben öyle düşünüyorum Genişletmek için tıkla... sarj 2 saat gidiyor eksi yanı. birde benim ki arızalı gibi değişim isteceğim. + yönü ise amazon satması
Wolwor Kilopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 407 19 Aralık 2022 #57 Mehmet Sima dedi: İade süresi nasıl işliyor. İade etmeyi düşünüyorum değişim yani. İnceleme vs ne kadar sürüyor. Şarj 2 saat gidiyor eksi yanı. Bir de benimki arızalı gibi değişim isteyeceğim. + Yönü ise Amazon satması. Genişletmek için tıkla... Arızalı gibi dediğiniz fanlarından ses gelmesi mi? Bugün sipariş verdim ben de umarım sıkıntı çıkmaz.
Mehmet Sima dedi: İade süresi nasıl işliyor. İade etmeyi düşünüyorum değişim yani. İnceleme vs ne kadar sürüyor. Şarj 2 saat gidiyor eksi yanı. Bir de benimki arızalı gibi değişim isteyeceğim. + Yönü ise Amazon satması. Genişletmek için tıkla... Arızalı gibi dediğiniz fanlarından ses gelmesi mi? Bugün sipariş verdim ben de umarım sıkıntı çıkmaz.
M Mehmet Sima Kilopat Katılım 29 Temmuz 2017 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #58 Wolwor dedi: Arızalı gibi dediğiniz fanlarından ses gelmesi mi? Bugün sipariş verdim ben de umarım sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... O herkeste var tanıdığım alan 5-10 kişide. Ekran kartı kaynaklı diye düşünüyorum.
Wolwor dedi: Arızalı gibi dediğiniz fanlarından ses gelmesi mi? Bugün sipariş verdim ben de umarım sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... O herkeste var tanıdığım alan 5-10 kişide. Ekran kartı kaynaklı diye düşünüyorum.
coldplay Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 436 Çözümler 1 19 Aralık 2022 #59 Mehmet Sima dedi: O herkeste var tanıdığım alan 5-10 kişide. Ekran kartı kaynaklı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Siz neden değişim istediniz öyleyse hocam? Herkeste var ise yani normal bir şey değil midir?
Mehmet Sima dedi: O herkeste var tanıdığım alan 5-10 kişide. Ekran kartı kaynaklı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Siz neden değişim istediniz öyleyse hocam? Herkeste var ise yani normal bir şey değil midir?
M Mehmet Sima Kilopat Katılım 29 Temmuz 2017 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #60 coldplay dedi: Siz neden değişim istediniz öyleyse hocam? Herkeste var ise yani normal bir şey değil midir? Genişletmek için tıkla... Ben o sorun kaynaklı istemedim. Laptop dondu 2-3 defa alttan tutunca, bir yere taşıyınca.
coldplay dedi: Siz neden değişim istediniz öyleyse hocam? Herkeste var ise yani normal bir şey değil midir? Genişletmek için tıkla... Ben o sorun kaynaklı istemedim. Laptop dondu 2-3 defa alttan tutunca, bir yere taşıyınca.