Acer Aspire 7 A715-51G alınır mı?

Bende de şarj az gidiyor ama bahsedildiği gibi 1,5 saat olmadı bende. Chrome, dizi izleme gibi günlük kullanımda 3-4 saat gidiyor. Oyunlarda şarj aleti takılı değilken zaten kasıyor. BF3'te denedim. Güç modunu pildeyken performansa aldım ancak yine de kasıyor. Şarjda ise hiçbir sıkıntı yok. 2 haftalık kullanımımdan şuan için memnunum, fiyat performans ürünü.

Bende de şarj az gidiyor ama bahsedildiği gibi 1,5 saat olmadı bende. Chrome, dizi izleme gibi günlük kullanımda 3-4 saat gidiyor. Oyunlarda şarj aleti takılı değilken zaten kasıyor. BF3'te denedim. Güç modunu pildeyken performansa aldım ancak yine de kasıyor. Şarjda ise hiçbir sıkıntı yok. 2 haftalık kullanımımdan şu an için memnunum, fiyat performans ürünü.

Şarjda değilken kasması normal mi acaba?

Bende de şarj az gidiyor ama bahsedildiği gibi 1,5 saat olmadı bende. Chrome, dizi izleme gibi günlük kullanımda 3-4 saat gidiyor. Oyunlarda şarj aleti takılı değilken zaten kasıyor. BF3'te denedim. Güç modunu pildeyken performansa aldım ancak yine de kasıyor. Şarjda ise hiçbir sıkıntı yok. 2 haftalık kullanımımdan şuan için memnunum, fiyat performans
cızırtı var mı peki hocam?

Cızırtısı olup oyun deneyen var mı? Ben nba 2k21 kurdum denemek için, cızırtı sesi kesintisiz şekilde çıkmaya başladı bu nedir yav?

Son düzenleme:
cızırtı var mı peki hocam?

Cızırtısı olup oyun deneyen var mı? Ben nba 2k21 kurdum denemek için, cızırtı sesi kesintisiz şekilde çıkmaya başladı bu nedir yav?
Hocam cızırtı ilk açıldığında oluyor bende sonrasında ara ara oluyor. Ancak oyun oynarken fan sesi yüksek. Zaten cızırtı varsa da o fan sesinde duyulmaz.

Bende almayı düşünüyorum ama şarj konusundaki eleştiriler aklımı karıştırıyor 8 saat yazıyor sitesinde ama 2 3 diyeer var acaba yeni olsugunu için mi hızlı gidiyor arka planda kurulum vs diyorum ama bilmiyorum şarj konusunda sizce iyi mi 5 6 saat olsa iyi gine. Ayrıca Ryzen modeli var ama Intel olanı daha iyi sanırım

Hocam cızırtı ilk açıldığında oluyor bende sonrasında ara ara oluyor. Ancak oyun oynarken fan sesi yüksek. Zaten cızırtı varsa da o fan sesinde duy.

Bende almayı düşünüyorum ama şarj konusundaki eleştiriler aklımı karıştırıyor 8 saat yazıyor sitesinde ama 2 3 diyeer var acaba yeni olsugunu için mi hızlı gidiyor arka planda kurulum vs diyorum ama bilmiyorum şarj konusunda sizce iyi mi 5 6 saat olsa iyi gine. Ayrıca Ryzen modeli var ama Intel olanı daha iyi sanırım.

Şarj suresi 8 saat sürmesinin imkanı yok Max 3 saat dayanır ben aldım memmunum bu fiyata daha iyi laptop alamazsın.

Maalesef bataryası çok iyi değil tasarruf moduna alıp denemedim fakat 5 saat gideceğini dusunmuyorum.

Şarjın süresini etkileyen pek çok faktör var. Ekran parlaklığı, bilgisayarın güç modu, hangi uygulamaları kullandığınız ve daha aklıma gelmeyen dahası. Şarjda değil iken oyun vs oynanırsa zaten çok çabuk şarj tükenir. Ben ürünü henüz almadım ama alacağım. Parlaklığı düşük iken ve düşük güç modunda şarjın çok çabuk tükeneceğini düşünmüyorum ama öyle bir şeyler varsa deneyimleyen birisi bize deneyimlerini aktarırsa memnun oluruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı