Acer Aspire 7 A715-51G alınır mı?

Bütçe
15500
Anladım hocam, yardımın icin teşekkür ederim. Zaten amaç işlemciyi gerektiği gibi çalıştırmak, acerin koyduğu 17W sınırını kaldırmak, bunu driver veya ThrottleStop yöntemi ile kaldırabileceğimi biliyorum, ama farklı model bazı bilgisyarlarda bu özellikler bios üzerinden veya başka bir şekilde bunları yapmak yasaklandı. Aynı durum bu bilgisyarın başına gelir mi? Emin olamıyorum, bu sebepten dolayı şu anda almak ile almamak arasındayım.

FPS artışı yaşadım eğer driverdense kurmayı düşünmüyorum hocam siz ne düşünüyorsunuz?
Hocam siz bu bilgisayara sahipsiniz galiba. Ne yaptığınızı yazar mısınız? Bilgisayarda sürücü kurulu mu şu anda?

Son düzenleme:
Acer 715 43g ile bunun arasında kaldım, hangisinin islemcisi daha iyi?

Bunu aldım dün elime ulaştı. 2 saat civarı kurulum inceleme vs yaptım. Normal kullanımda fanın çok çalıstığını ve şarjın çok çabuk azaldığını gözlemledim. Bu fan ve şarj için bir ayar var mıdır?

Uygulamasından sessiz moda alıp pil tasaruffuyla bakabilirsiniz, maalesef bataryası çok iyi değil.

Acer care Center'dan bahsediyorsunuz sanırım. Sizin nasıl peki memnun musunuz?

Oyun performansından memmunum YouTube'deki başka 3050 laptoplarla FPS değerlerini karşılaştırdım çoğu oyunda aynı FPS'leri alıyorum. Bataryası ise cidden kötü, onun dışında bir sorun yaşamadım.

Care Center ve Quick Access ikisini de kullanıyorum.

Oyun dışında da fanı sürekli çalışıyor gibi geldi bana. Sizin deneyimleriniz nasıl peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…