Acer Aspire 7 A715-51G ek HDD takılabilir mi?

Korayvardarr

Centipat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
HGSTZ7K500-500
Merhaba. Bilgisayarımın marka ve modeli:
Acer Aspire 7 A715-51G. Bilgisayarımda aktif olarak 512 GB SSD mevcut fakat bana yeterli gelmiyor. Şu an elimde boşta olan laptop harddiskleri mevcut. Bu laptopa bunu takabilir miyim? Bir hard disk yuvası mevcut mu?

Yok kanka 1 adet M.2 SSD yuvası var oda dolu.

Hocam sata girişi yok gibi hdd takmazsınız. Ama galiba 2 tane m2 giriş var. Diğerine bir ssd daha takılabilir galiba. YouTube da bir batarya değişim videosunda öyle gördüm. Aynı cihazı ben de aldım. Bir ara içini açar yazarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet içini açtım 2 tane m2 yuvası var. İkinci ssd'yi taktım çalışıyor. Fotoğrafı ekliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Fotoğraf

.

Fotoğraf

Son düzenleme:
Hocam SATA girişi yok gibi HDD takmazsınız. Ama galiba 2 tane M.2 giriş var. Diğerine bir SSD daha takılabilir galiba. YouTube'da bir batarya değişim videosunda öyle gördüm. Aynı cihazı ben de aldım. Bir ara içini açar yazarım.

Evet içini açtım 2 tane M.2 yuvası var. İkinci SSD'yi taktım çalışıyor. Fotoğrafı ekliyorum.

Fotoğraf

Fotoğraf

Çok sağ olun hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı