Acer Aspire 7 A715 -51g RAM yükseltme

Amazon'dan yeni aldığım Acer Aspire 7 A715 -51g laptopa 8 GB RAM eklemek istiyorum fakat hangi marka ve özellikte RAM'i ekleyeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Acer yetkili servisi aradım RAM'i kendim eklediğimde garanti dışı kalmayacağını söylediler.

Hocam RAM'i aldınız mı acaba uyumlu çalıştı mı hangi RAM'i aldınız?

Hocam RAM'i aldınız mı acaba uyumlu çalıştı mı hangi RAM'i aldınız?

Yarın sipariş vereceğim ama forum da alan ve çalişan kişiler var almayı duşunuyorsanız bence alın.

Amazon'dan yeni aldığım Acer Aspire 7 A715 -51g laptopa 8 GB RAM eklemek istiyorum fakat hangi marka ve özellikte RAM'i ekleyeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Acer yetkili servisi aradım RAM'i kendim eklediğimde garanti dışı kalmayacağını söylediler.

Merhaba bilgisayardan memnun musun bende almayı düşünüyorum sorunları memnun kaldığın kalmadığın yerleri yazarsan sevinirim şimdiden teşekkürler.

Merhaba bilgisayardan memnun musun bende almayı düşünüyorum sorunları memnun kaldığın kalmadığın yerleri yazarsan sevinirim şimdiden teşekkürler.

Vallahi ben memnunum 14.299 almıstım 500 küsure de 8 GB RAM alıp 16 GB yapmıştım. Laptopun 1 tane handikapı o da var ucuz olmasından dolayı malzeme kalitesi çok iyi değil fiyatını düşürmek için yapmışlar bu fiyata zaten bu kadar olur onun dışında özellikler bu fiyata göre çok iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı