turantt
Decapat
ekolayzer nasıl kapatıyoruzHayır gelmiyor ekolayzer kapatıp deneyin olmazsa garantiye götürün garanti yoksa sosyelde konu açın
ekolayzer nasıl kapatıyoruzHayır gelmiyor ekolayzer kapatıp deneyin olmazsa garantiye götürün garanti yoksa sosyelde konu açın
Amazon'dan yeni aldığım Acer Aspire 7 A715 -51g laptopa 8 GB RAM eklemek istiyorum fakat hangi marka ve özellikte RAM'i ekleyeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Acer yetkili servisi aradım RAM'i kendim eklediğimde garanti dışı kalmayacağını söylediler.
Hocam RAM'i aldınız mı acaba uyumlu çalıştı mı hangi RAM'i aldınız?
Yarın sipariş vereceğim ama forum da alan ve çalişan kişiler var almayı duşunuyorsanız bence alın.
Hocam RAM'i aldınız mı acaba uyumlu çalıştı mı hangi RAM'i aldınız?
Tamam işte bende bunu alıcamCrucial NTB CT8G4SFRA32A 8 GB DDR4 3200 MHz CL22 Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri ben bu RAM'i aldım Dual channel çalıştı.
Crucial NTB CT8G4SFRA32A 8 GB DDR4 3200 MHz CL22 Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri ben bu RAM'i aldım Dual channel çalıştı.
Uyumlu mu hocam MHz, CL, çip ve voltaj değerleri aynı mı?
Amazon'dan yeni aldığım Acer Aspire 7 A715 -51g laptopa 8 GB RAM eklemek istiyorum fakat hangi marka ve özellikte RAM'i ekleyeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Acer yetkili servisi aradım RAM'i kendim eklediğimde garanti dışı kalmayacağını söylediler.
Merhaba bilgisayardan memnun musun bende almayı düşünüyorum sorunları memnun kaldığın kalmadığın yerleri yazarsan sevinirim şimdiden teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.