Acer Aspire 7 açılmıyor

kokusuzkolonya

Hectopat
SSD veya HDD modeli
linkte mevcut.
Ürün bu,
Laptop geldi bugün ilk başta şarja taktım yarım saat bekledim fakat açılmadı sonra bu modellerin arkasında batarya sıfırlama deliği olduğunu fark ettim her neyse sıfırladım fakat yine açılmıyor yani elektrik aldığına dair hiçbir belirti bile göstermiyor. Birisi Gece boyu şarja bırakın sabah tekrar kontrol edin tarzı bir şey söyledi.

Ürün bu,
laptop geldi bugün ilk başta şarja taktım yarım saat bekledim fakat açılmadı sonra bu modellerin arkasında batarya sıfırlama deliği olduğunu fark ettim her neyse sıfırladım fakat yine açılmıyor yani elektrik aldığına dair hiçbir belirti bile göstermiyor. Birisi Gece boyu şarja bırakın sabah tekrar kontrol edin tarzı bişey söyledi.
Hiç uğraşmayın değişim veya iade isteyin.

O kısımda aslında biraz komik. Amazon'dan aynı ürünle değişim istedim kabul etmediler. Böyle bir hakları var mı? Yılbaşından önce aynı fiyata almak istiyorum çünkü bu fiyatda bulamayacağız bir daha
İade hakkında tam bilgim yok lakin değişim yapmaları gerekiyor diye biliyorum. Sizlik sorun yok üretici kaynaklı bir sorun olmuş. Amazon'un kabul etmesi gerekirdi, bir daha deneyin. En kötü tüketici haklarına başvurursunuz.

İade hakkında tam bilgim yok lakin değişim yapmaları gerekiyor diye biliyorum. Sizlik sorun yok üretici kaynaklı bir sorun olmuş. Amazon'un kabul etmesi gerekirdi, bir daha deneyin. En kötü tüketici haklarına başvuru

Şarj soketini tam oturtmamışım PC'ye. Biraz sert davranmak gerekiyormuş şarj kablosuna, çok nazik takmaya çalışırken tam oturmamış :d

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı