Çözüldü Acer Aspire 7 Chrome YouTube'da donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar Chrome'da YouTube şarkı dinlerken bir an dondu. Kapattım sonra ekran kartı sürücülerini sildim sıfırdan kurdum Chrome'daki ayarı kapattım AMD NVIDIA sanal bellek açtım kronik sorun mu? Ekran kartı sürücümden mi? BIOS güncel ama. @TANER006

Tarayıcı üzerinden donanım hızlandırma ayarlarını değiştirip deneyin.

Çözüm
Belki, Windows Defender tarama, Windows Update ya da arka plan için yüklü bir şey otomatik çalıştıysa o an donmuş olabilir. Bir daha olursa dikkate alırsınız. Tarayıcı değiştirmeyi düşünebilirsiniz, eğer sık oluyorsa. Bazen, tarayıcılar güncelleme ile optimizasyonu bozulabiliyor.

Arkadaşlar Chrome'da YouTube şarkı dinlerken bir an dondu. Kapattım sonra ekran kartı sürücülerini sildim sıfırdan kurdum Chrome'daki ayarı kapattım AMD NVIDIA sanal bellek açtım kronik sorun mu? Ekran kartı sürücümden mi? BIOS güncel ama. @TANER006

Chrome mu dondu? Yoksa cihaz komple işlem yapılamaz hale mi geldi?
Eğer cihaz komple donuyorsa hiç uğraşma iade et.

Son düzenleme:

Taner hocam inna bir şarkı dinliyordum dondu işlem yapamaz hale geldim kapattım siyah ekranda kaldı tekrar açtım makine kendine geldi. BIOS WLAN uyku modu ayarlarını enabled yapmıstım sonra hepsini default çektim varsayılana ekran kartını AMD olanın sildim NVIDIA 1650 sildim sıfırdan kurulum yaptım en güncellerini indirdim Windows 10 Home var. Chrome sildim sonrada sanal bellek aktif hale getirdim Şikayetvar buna benzer sorunlar oldugunu gördüm aklım almadı şu an bir şey yok ama AMD ekran kartı programı görünmüyor bir önemi var mı en son sürücüye güncelledim iade edilecek bir durum yok bu cihazın BIOS'u güncel BIOS güncellesem bozulur diye korkuyorum açıkçası zaten iade edilecek bir durum yok Chrome sildim vs.

Belki, Windows Defender tarama, Windows Update ya da arka plan için yüklü bir şey otomatik çalıştıysa o an donmuş olabilir. Bir daha olursa dikkate alırsınız. Tarayıcı değiştirmeyi düşünebilirsiniz, eğer sık oluyorsa. Bazen, tarayıcılar güncelleme ile optimizasyonu bozulabiliyor.

Hocam mumkunatı yok hepsi güncel AMD ekran kartını sıfırdan en sona NVIDIA Acer sürücülerden indiriyorum Game Ready driver güncellemiyor NVIDIA'nın kendi sitesinden üstüne temiz kurulumla yükledim Chrome sildim bir de bu makinede uyku modunda WLAN enabled yapmıstım uyku modundayken o ayarı acıkken sorun olmuyor kapatırken uyku modundan Wi-Fi geçmityor BIOS ayarları default çektim cok garip bir laptop yazılımsal sıkıntı var.

Hocam o ayar açık onu da kapatınca videolarda deli gibi kasıyor ekran kartı sürücülerini sildim Acer'dan indirdim üstüne temiz kurulumla güncelledim dondu işem yapamamz hale geldim. Anlamıyorum 8 GB RAM var Chrome kullanıyorum o ayarı kapatınca kasıyor videolarda gerçekten BIOS güncel uyku modundayken WLAN disabled geçenlerde uyku modundayken Wi-Fi açılmıyor diğer enabled çemiştim BIOS default çektim laptop DNS ayarını yapınca dogrula deyince program sihirbazı hata veriyor diye yazılımsal ya da makinede AMD oldugu icin mi anlamıyorum işte. Şu an sorun yok ama tekrar olur mu diye o ayarı kapatınca bu sefer vidolarda drop kasma yaşıyorum.

@TANER006 hocam sanırım yazılımsal donanımsal değil anlamadım. Windows 10 temiz kurulum driverlar Acer kendi sitesinden ekran kartlarını güncelledim AMD ekran kartı programı calısmıyor onemli mi sizce, kayboldu üstüne son driverı güncelleyince.

Hocam Allah razi olsun senden ya o ayar neden islem yapamaz hale getiremez yapiyor, kapatmam mi gerekiyor, sanirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapatın gitsin hocam. Çoğu kişide durum böyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı