Rehber Acer Aspire 7 laptop kullanmak mantıklı mı?

lasthyren

Hectopat
Herkese selam, kullandığım laptop modeli Acer Aspire 7 serisi GTX 1650 ekran kartı, İşlemci AMD Ryzen 5500U, 2x8 DDR4 3200mhz (16 GB) Ram kullanıyorum son zamanlarda çıkan oyunları oynayınca çok ısınıyor ve ses çıkarıyor pc' yi geçen sene almıştım sizce beni kaç sene daha götürür? veya elime geçen ilk fırsatta sizce yeni bir pc almalı mıyım? Önerilerinizi bekliyorum.

Kullandığım modelin ayrıntıları altta:

Hocam bende de aynı ürün var. Bu aralar sık sık thermal throttling olmaya başladı sıcaklıklar 90'ın üzerine çıkıyor. Sizde de durum aynı mı?

Birkaç ay öncesine kadar öyleydi, garantiye gönderdim bakımları yapıldı macunu değiştir düzeldi. Ayrıca Windows 11 Enterprise kullanmaya başladım bayağı fark ettiriyor o da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç ay öncesine kadar öyleydi, garantiye gönderdim bakımları yapıldı macunu değiştir düzeldi. Ayrıca Windows 11 Enterprise kullanmaya başladım bayağı fark ettiriyor o da.
Garantiye gönderirken termal macun değiştirilmesini vs. özel olarak istediniz mi hocam? Yoksa dümdüz kutuya koyup gönderdiniz mi? Kağıda vs. bir şeyler yazıp gönderdiğiniz kutuya koydunuz mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı