Çözüldü Acer Aspire 7 laptopa SSD takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lasthyren

Hectopat
Arkadaşlar herkese merhaba, birkaç sorum olacak size bu konularda bilgili arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim, linkte verdiğim gibi aynı model Acer marka bilgisayar kullanıyorum sizden ricam bu modeli inceleyerek cevap yazın ben bu model bilgisayara 256 GB'ın haricinde ekstradan SSD taktırabilir miyim? Taktırırsam en fazla kaç depolama alanına sahip SSD taktırabilirim? (ben şahsen 1 TB SSD taktırmak istiyorum çünkü) ayrıca bu bilgisayarın RAM'i 8 GB ben bunun RAM'ini arttırabilir miyim veya yerine yeni RAM taktırabilir miyim? Taktırabilirsem en fazla kaç GB RAM taktırabilirim? Son olarak bu cihazın işlemcisini değiştirebilir veya arttırabilir miyim? Hepsini ayrıca nedeniyle açıklayarak özetlerseniz gerçekten çok sevinirim.

Kullandığım model:

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba, cihazda 1 adet NVMe SSD slotu olduğu için ekstra ekleme yapamazsın, takılı olan SSD'yi çıkartıp ekleme yapabilirsin. 2 adet RAM slotu var, 32 GB'a kadar yukseltebilirsin. İşlemciyi ise yükseltme/değiştirme imkanın yok, lehimli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki bu işlemin aynısını laptopuma yaparsam herhangi bir zarar gelir mi ayrıca video 2016' ya ait biraz zaman geçmiş videonun üstünden de o bakımdan sormak stedim size.

Ben Amazon'dan aldığım Type-C to SATA dönüştürücü ile eski laptopumdan çıkan SSD'yi oyun yüklemek için kullanıyorum. Eğer isterseniz böyle bir çözüm bulabilirsiniz.

Öneri için teşekkürler, bilgisayarım için önerebileceğiniz uygun bir Type-C to SATA dönüştürücü var mı acaba iyi olanından Trendyol, Hepsiburada veya Amazon'dan link verirseniz sevinirim.

Öneri için teşekkürler, bilgisayarım için önerebileceğiniz uygun bir Type-C to SATA dönüştürücü var mı acaba iyi olanından Trendyol, Hepsiburada veya Amazon'dan link verirseniz sevinirim.

Benim aldığım link bu fakat ben 170 liraya almıştım.
Bir de bu linki buldum. Sanırım Webtekno'nun sitesiymiş. Eğer doğruysa sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ama yine de siz bilirsiniz. Amazon'dan alırsanız koşulsuz 1 ay iade/değişim hakkınız var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı