Acer Aspire 7 menteşeleri sağlıklı tutmak icin neler yapılmalı?

Hocam merhaba zaten Acer Aspire 7 serisinden pek duymadım açıkçası Şikayetvar'da sadece.
Acer Aspire belki 15 yıldır kullanılan genel bir seri ismi, yüzlerce Acer Aspire diye başlayan model çıkmış olabilir. Rakamlı olan tam model olarak bakmalısınız.

Şu an görünürde bir sorun yoksa, ses gelmiyorsa menteşe kırılmasın diye bir çaba harcamanız gerekmiyor.
O model kronik sorunlu değilse menteşe gitmez, menteşeden çok önce başka parçalar bozulur.

Acer Aspire belki 15 yıldır kullanılan genel bir seri ismi, yüzlerce Acer Aspire diye başlayan model çıkmış olabilir. Rakamlı olan tam model olarak bakmalısınız.

Şu an görünürde bir sorun yoksa, ses gelmiyorsa menteşe kırılmasın diye bir çaba harcamanız gerekmiyor.
O model kronik sorunlu değilse menteşe gitmez, menteşeden çok önce başka parçalar bozulur.

Acer Aspire7 A715-42 g modeli hocam 180 derece yatan modeli.

Menteşeyi fazla yağlamak, ekranın tüm yükünü menteşenin sabitlendiği noktaya bindiriyor. Yağ miktarı önemli o yüzden.

Hocam hayatımda hiç yağlamadım onunla ilgili YouTube'da video var mı ileride termal macun fan bakımlarını yaptırınca acaba.

Ben elimde olduğu için bu yağı tercih ettim katı ve memnunumda.

Menteşelerin üstünemi sıkılıyor hocam kenarlarına kasayı acıncamı anlamadım da.

Hiç bir şikayet bulunmuyor aratınca. Hele menteşe ile ilgili olan yok. Nereden dert ettiyseniz dert etmeyin, hiç bir işlem yapmanıza gerek yok, yağ falan da gerekmez, aksine yağ sorun çıkartır.

Hocam hayatımda hiç yağlamadım onunla ilgili YouTube'da video var mı ileride termal macun fan bakımlarını yaptırınca acaba.

Menteşelerin üstünemi sıkılıyor hocam kenarlarına kasayı acıncamı anlamadım da.
Sakın böyle yağlar kullanmayın. Kirletirseniz temizlemek zorlaşır. Bisiklet zincir yağı bu.
Yağ falan karıştırmayın, laptop menteşelerine bir sorunu yokken bakım yapılmaz.

Hiçbir şikayet bulunmuyor aratınca. Hele menteşe ile ilgili olan yok. Nereden dert ettiyseniz dert etmeyin, hiçbir işlem yapmanıza gerek yok, yağ falan da gerekmez, aksine yağ sorun çıkartır.

Sakın böyle yağlar kullanmayın. Kirletirseniz temizlemek zorlaşır. Bisiklet zincir yağı bu.
Yağ falan karıştırmayın, laptop menteşelerine bir sorunu yokken bakım yapılmaz.

Cok teşekkür ederim hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı