Kalan 1500 TL bütçe ile monitör alabilirsiniz. Hem dizüstü bilgisayarınız olur ki performansı Acer modelinden daha iyi. Hem de monitör almış olursunuz.
Bence bu bilgisayarı kaçırmayın derim. Bir kaç eksisi var ama fiyatını düşününce makul. Eksileri ne diye sorarsanız birincisi plastik kalitesi iyi değil. Bu zaten fiyat kısmak için yapılan bir şey. Ekranı VA panel ki bu monitör ile kullanacağınızdan dolayı sıkıntı olmamalı.Aslında bende 144 Hz monitor var. Donanım arşivinin 1090 TL'ye duyurduğu monitoru almıştım PS 4 falan için o yuzden bu mantıklı geldi.
Aşırı bilgisayar dahisi @Silinen üye sizde görün bunları.Isınmayla ilgilidir bir kaynak gösterebilir misin? En azından fikir olur.
Adam 2. el Dell marka laptop aldık demiş model bile belirtmemiş, diğerleri de aynı model bile değil senin kafan mı güzel kaynak gösteriyorsun bunu?Aşırı bilgisayar dahisi @Silinen üye sizde görün bunları.
Dell laptop ısınma sorunu
Kardeşimin Dell marka laptopu var. İkinci el aldık. CS GO'da falan 88-90 arası sıcaklık değeri boştada. Keza yüksek. Ne yapmam gerekir?www.technopat.net
Dell G3 ısınma sorunu
Dell G3 15 laptopunu 3 aydır kullanıyorum. Bilgisayarda tarayıcıda gezerken veya oyun oynarken bilgisayar 10 dakika içinde alev gibi oluyor. Yeni bilgisayarın ısınmasının sebebi nedir ve soğutmak için neler yapabilirim? (Bilgisayar fanı da çok soğutamıyor)www.technopat.net
Dell 7577 Laptop için soğutucu önerisi
Dell 7577 Intel Core i7 7700HQ modeli için bir soğutucu arıyorum. Ne tavsiye edersiniz?www.technopat.net
Dell 7577 soğutucu önerisi
Dell 7577 dizüstü bilgisayarıma uygun soğutucu önerebilir misiniz? Oyun oynarken aşırı derecede ısınıyor.www.technopat.net
Dell 7577 ısınma sorunu
Bilgisayar GTA 5, R6:S gibi oyunlarda 10. dakikadan sonra FPS düşmeye başlıyordu. Sorunu anladım. İşlemci 98-99 dereceyi görünce otomatik olarak 3410 MHz' den 790 MHz'e çekiyor. İşlemci kısa süreliğine soğuyor tekrar yüksek frekansa çıkınca ısınıyor ve bu böyle kısır döngü olarak devam ediyor...www.technopat.net
Dell Inspiron 7567 ısınma sorunu
Bu dizüstü bilgisayara sahibim ve artık ısınmaya başladı. 2017 eylül başında aldım. Önceden 6 saat kesintisiz PUBG oynardım CPU 75 dereceyi geçmezdi. Şimdi 87-90 derece oluyor. İşin kötü tarafi şu. 5 gün önce servise verdim. Macunu ve fanı temizlettim. En azından temizledim dediler. Ama...www.technopat.net
Dell Isınma Şikayetleri - Şikayetvar
Dell Isınma şikayetleri için tıklayın! Dell yorumları ve Dell Isınma şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com
Allah'ım yarabbim sen sabır verAşırı bilgisayar dahisi @Silinen üye sizde görün bunları.
Kardeşimin Dell marka laptopu var. İkinci el aldık. CS GO'da falan 88-90 arası sıcaklık değeri boştada. Keza yüksek. Ne yapmam gerekir?www.technopat.net
Dell G3 ısınma sorunu
Dell G3 15 laptopunu 3 aydır kullanıyorum. Bilgisayarda tarayıcıda gezerken veya oyun oynarken bilgisayar 10 dakika içinde alev gibi oluyor. Yeni bilgisayarın ısınmasının sebebi nedir ve soğutmak için neler yapabilirim? (Bilgisayar fanı da çok soğutamıyor)www.technopat.net
Dell 7577 Intel Core i7 7700HQ modeli için bir soğutucu arıyorum. Ne tavsiye edersiniz?www.technopat.net
Dell 7577 dizüstü bilgisayarıma uygun soğutucu önerebilir misiniz? Oyun oynarken aşırı derecede ısınıyor.www.technopat.net
Dell 7577 ısınma sorunu
Bilgisayar GTA 5, R6:S gibi oyunlarda 10. dakikadan sonra FPS düşmeye başlıyordu. Sorunu anladım. İşlemci 98-99 dereceyi görünce otomatik olarak 3410 MHz' den 790 MHz'e çekiyor. İşlemci kısa süreliğine soğuyor tekrar yüksek frekansa çıkınca ısınıyor ve bu böyle kısır döngü olarak devam ediyor...www.technopat.net
Bu dizüstü bilgisayara sahibim ve artık ısınmaya başladı. 2017 eylül başında aldım. Önceden 6 saat kesintisiz PUBG oynardım CPU 75 dereceyi geçmezdi. Şimdi 87-90 derece oluyor. İşin kötü tarafi şu. 5 gün önce servise verdim. Macunu ve fanı temizlettim. En azından temizledim dediler. Ama...www.technopat.net
Dell Isınma şikayetleri için tıklayın! Dell yorumları ve Dell Isınma şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com
Pek çoğu normal dizüstü bilgisayarlar. Biz burada G15 modelinden bahsediyoruz. Kaldı ki MSI bile tek fanlı oyuncu dizüstü çıkardı. O da ısınıyor mesela. Kaynak gösterirken daha dikkatli seçin lütfen.Aşırı bilgisayar dahisi @Silinen üye sizde görün bunları.
Dell G3 ısınma sorunu
Dell 7577 ısınma sorunu
Msi Thin modelleri bu dediğiniz. DoğruPek çoğu normal dizüstü bilgisayarlar. Biz burada G15 modelinden bahsediyoruz. Kaldı ki MSI bile tek fanlı oyuncu dizüstü çıkardı. O da ısınıyor mesela.