Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Daha güçlü değil. Tek çekirdekte 11400h çok daha başarılı ve Adobe gibi programlarda Intel optimizasyon sayesinde fark atıyor. Çok çekirdekte aşırı fark da yok.
Victus o fiyata zor bulunur . Özellikleri çok güzel ama ısınabilir. Karar sizin. Fiyatlara zam gelme ihtimali çok yüksek o yüzden acele edin. Ayrıca monitör ile 144 fps görebilirsiniz. Ekranı 60 hz çünkü
Daha güçlü değil. Tek çekirdekte 11400h çok daha başarılı ve Adobe gibi programlarda Intel optimizasyon sayesinde fark atıyor. Çok çekirdekte aşırı fark da yok.
Victus o fiyata zor bulunur. Özellikleri çok güzel ama ısınabilir. Karar sizin. Fiyatlara zam gelme ihtimali çok yüksek o yüzden acele edin. Ayrıca monitör ile 144 FPS görebilirsiniz. Ekranı 60 Hz çünkü
Dell G3 15 laptopunu 3 aydır kullanıyorum. Bilgisayarda tarayıcıda gezerken veya oyun oynarken bilgisayar 10 dakika içinde alev gibi oluyor. Yeni bilgisayarın ısınmasının sebebi nedir ve soğutmak için neler yapabilirim? (Bilgisayar fanı da çok soğutamıyor)
Bilgisayar GTA 5, R6:S gibi oyunlarda 10. dakikadan sonra FPS düşmeye başlıyordu. Sorunu anladım. İşlemci 98-99 dereceyi görünce otomatik olarak 3410 MHz' den 790 MHz'e çekiyor. İşlemci kısa süreliğine soğuyor tekrar yüksek frekansa çıkınca ısınıyor ve bu böyle kısır döngü olarak devam ediyor...
Bu dizüstü bilgisayara sahibim ve artık ısınmaya başladı. 2017 eylül başında aldım. Önceden 6 saat kesintisiz PUBG oynardım CPU 75 dereceyi geçmezdi. Şimdi 87-90 derece oluyor. İşin kötü tarafi şu. 5 gün önce servise verdim. Macunu ve fanı temizlettim. En azından temizledim dediler. Ama...
Attığınız modellerin hiçbiri G15 değil, her markanın ısınan serileri var, attığınız konulardaki modeller hep ısınma sorunu olduğu bilinen modeller. G15 Alienware kasası kullanıyor ve ısınma sorunu yok.
Eğer 11000 TL civarında bütçeniz yoksa söylediğim bilgisayarın alın derim ben. Eğer çıkabiliyorsanız (çıkmanız çok iyi olur açıkçası) Gidip Dell G15 alın derim.
Bende Acer Aspire 7'a 715 42 g modeli var Ryzen 5500'u işlemci ekran kartı RTX 3050 kardeşim benim sana tavsiyem alma Acer kalitesiz bir marka alalı 3 ay olmuştu panel de arıza çıktı sonra hopörlerde arıza çıktı RAM taktım arıza verdi kalitesiz Acer.