Acer Aspire 7 RTX 3050 alınır mı?

Bütçe
10000-11000
Elektronik ürün bu tarz durumlar farklı markalarda da yaşanabiliyor. Kötü bir talihsizlik yaşamışsınız. Bu tarz durumlarda satın aldığınız ürünün satıcısını mutlaka kontrol etmeniz gerekiyor. Bilindik ve referanslı yerlerden alınması daha iyi olur.
Teknosadan aldım iade edebildim internetten alsaydim tahmin edemiyorum kiminle muhattap olunacak çok zorlanirdik 1 2 milyar fazla verim magzalardan alın sonuçta muhattap bulunabiliyor ürünler destekli ..
 
Peki 750 TL'ye değer mi bir de Dell 120 Hz galba.
Ya hocam Dell kasayı kullanıyorum kasa çok kaliteli. Eğer Acer 'i alırsınız zaten çoğu oyunda 120 fps'i geçmez çünkü işlemcisi oyun amaçlı bile değil. Kaldı ki kasa aspire
Ki Dell ekran kartı da daha iyiydi sanırsam
 
@Şevki1453 Ben de yeni kasalardan Nitro 5 kullanıyorum, ekranda açıklık dediğiniz olayı görmedim en azından rahatsız edecek bir şey yok çok incede bakmıyorum açıkçası, ışık sızması da yok, adaptörü sorunu var mı diye OCCT güç testine soktum işlemci ve ekran kartıma maksimum güç sınırında çalışıyordu. Coil Whine oyuna girince ekran kartı tarafından ses geliyordu ancak ince dinlemek için kulağımı klavyenin üstüne getirince duyabiliyordum. 3 ay oldu bilgisayarı kullanalı bakalım sorun çıkarsa yazarım.
 
@Şevki1453 ben de yeni kasalardan Nitro 5 kullanıyorum, ekranda açıklık en azından rahatsız edecek bir şey yok çok incede bakmıyorum açıkçası, ışık sızmasıda yok, adaptörü sorunu var mı diye OCCT güç testine soktum işlemci ve ekran kartıma maksimum güç sınırında çalışıyordu. Coil whine oyuna girince ekran kartı tarafından ses geliyordu ancak ince dinlemek için kulağımı klavyenin üstüne getirince duyabiliyordum.

Teknoloji şans işi dediğim gibi inşallah sorun yasamazsin.
 

Geri
Yukarı