Acer Aspire 7 RTX 3050 alınır mı?

Bütçe
10000-11000
@Şevki1453 İnşallah hocam. 2018'den beri bir sürü marka model bilgisayar denedim kronik sıkıntısından arızasına kadar sorun yaşamıştım THH ile iade edip son olarak bunu aldık kullanıyoruz. Şu anki dolar kuruda birden arttı inşallah söylediğiniz gibi sorun yaşamayız, piyasa arttı sıkıntı vallaha. Donanımsal arıza yaşamayalım da bilgisayar kullanımı etkileyecek bir arıza çıkmaz inşallah.
 
Bir de Valorant CS:GO LoL falan da mı 144 vermez?
16 gb ramde verir belki de Hocam bence alıyorsanız azıcık daha paraya kırın. ( Ekonomik durumumuzu bilmiyorum saçma bir şey dediysem özür dilerim)
Alınmaz mı yani.
Alınabilir. Oyun için daha iyi olur diye dedim. Bir de aspire kasasında Rtx çalıştırmak ısındırabilir. Oyuncu kasası bile değil
 
16 GB RAM'de verir belki de hocam bence alıyorsanız azıcık daha paraya kırın. ( ekonomik durumumuzu bilmiyorum saçma bir şey dediysem özür dilerim)

Alınabilir. Oyun için daha iyi olur diye dedim. Bir de Aspire kasasında RTX çalıştırmak ısındırabilir. Oyuncu kasası bile değil.

Hocam Monster alınabilir mi siz biliyor gibisiniz?
Alınmaz. U serisi daha yavaştır. Birazcık daha koyup H serisi alın. Emin olun paranıza değecektir.
 
Şidmi kısa özet; u serisi işlemci var ama o ekran akrtını besler (45W ekran kartı galiba ) 3050 var ama gücü kısılmış. Isınma sorunu olmaz. Önerim; 750TL daha ver Dell al. 5600h olanda ısınma sorunu yok kasası çok kaliteli. 120 ve 144Hz farkını anlayamazsın desem yeridir (144Hz monitörüm var). Ayrıca Dell 90W ekran kartlı.
Ocam Monster alınabilir mi siz biliyor gibisiniz?

V18 serisi A5 ve V11 serisi A7 alınır. Onun dışında Abra'lardan kaçıcaksın.
 

Geri
Yukarı