Acer Aspire A315-42G AMD Ryzen 5 3500U 4GB 256GB SSD RX540X en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Aralarında 4 GB fark var ama fiyatı 600 TL daha düşük. İster o 600 TL ile 8 GB RAM al 12 GB'a tamamla istersen elindeki 4 GB RAM'i de sat 2 tane 8 GB al her türlü benim önerdiğim daha ucuza gelir cebinde de param kalır.
4 GB ram az kalır. 8 GB almak daha mantıklı.(Ram değiştirme yaparsanız garantisi gidiyor bunuda hatırlatıyim). Oyun konusunda birtek LOL ve CS denedim. LOL'de en yüksek ayarlarda 85-110 Fps civarı alıyorum. CS'de ise hatırlamıyorum ama oynanmıyacak seviyedeydi sanırım. Valorant'ı ise kaldırır diye tahmin ediyorum. Youtube'daki videolardan kontrol edebilirsin.
4 GB RAM az kalır. 8 GB almak daha mantıklı.(RAM değiştirme yaparsanız garantisi gidiyor bunuda hatırlatayım). Oyun konusunda bir tek LoL ve CS denedim. LoL'de en yüksek ayarlarda 85-110 FPS civarı alıyorum. CS'de ise hatırlamıyorum ama oynanmayacak seviyedeydi sanırım. Valorant'ı ise kaldırır diye tahmin ediyorum. YouTube'daki videolardan kontrol edebilirsin.
Oyun için değil. Ayrıca o videodaki adam FPS limitini 60 yapmış ve ayarlar en yüksekte o videoda. 1buçuk 2 sene maks kullanacağım. Eğer sadece oyun için alsaydım toplama düşünürdüm ama iş bilgisayarı olarak da kullanılacak.
Oyun için değil. Ayrıca o videodaki adam FPS limitini 60 yapmış ve ayarlar en yüksekte o videoda. 1buçuk 2 sene maks kullanacağım. Eğer sadece oyun için alsaydım toplama düşünürdüm ama iş bilgisayarı olarak da kullanılacak.
Videolara inanma hocam onlarda anlasız yüksek FPS alıyolar. iş bilgisayarı olarak kullanıcam demissin. Eğer bulabiliyorsan i5-1020u işlemcili bulmaya bak. Bu laptopdaki işlemcinin pil performansı çok kötü.