Acer Aspire A315-42G için RAM önerisi

suww

Hectopat
Daha fazla  
Acer Aspire A315-42G laptopuma RAM yükseltmesi yapmak istiyorum fakat bu konularda çok cahilim. Ne tür bir RAM almalıyım bilmiyorum. Aşağıya CPU-Z ekran görüntülerini bırakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

CPUZ.png

CPUZ2.png

Dosya Ekleri

• CPUZ.png
    CPUZ.png
    23,1 KB · Görüntüleme: 30
Dediğiniz gibi 2x4 şeklinde.

Hocam kaç GB'lik bir yükseltme yapmak istiyorsunuz ? @suww
Şuanlık 4 veya 8 gb yükseltme yapmak istiyorum.

2 ram slotu da dolu mu 2x4 olarak? 1.20v değerine sahip Micron ddr4 3200mhz ram alabilirsiniz. ddr4 ve voltaj değerine dikkat et. Aynı marka yoksa bu değerlerden al.
Yanlış bilmiyorsam laptopta ana ram slotları harici yükseltme yapabilmek için ayrı bir slot var. Öneriniz için teşekkürler.

2 RAM slotunuz var, 2x4 olmak üzere toplam 8 GB RAM var şu anda. 4+8 mi (12 GB) mi yapmak istersiniz yoksa 2x8 (16 GB) mi yapmak istersiniz? Bence 2x8 daha iyi olur. Ben alabileceğiniz RAM'leri buraya atıyorum. 8 GB - 4
Tamamdır. Çok sağolun.

2 RAM slotunuz var, 2x4 olmak üzere toplam 8 GB RAM var şu anda. 4+8 mi (12 GB) mi yapmak istersiniz yoksa 2x8 (16 GB) mi yapmak istersiniz ? Bence 2x8 daha iyi olur. Ben alabileceğiniz ramleri buraya atıyorum. 8 GB - 4 GB
birde burda cl19 olarak gözüküyor. CPU-Z da ise cl 17 olarak gözüküyordu. Sorun olurmu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı