Acer Aspire A315-53G alınır mi?

Peras

Kilopat
2000-2200 TL kadar bütçem var dizüstü bilgisayar alacağım. Dersler için falan lakin bazen de bir iki oyun oynarım diyorum. Özellikle PUBG Lite, ETS 2 ve FIFA 18. Sizce nasıl performans alırım? Bu fiyata en uygun bunu bulabildim bird e marka Acer sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Marka olarak garanti ve kasa kalitesi dışında sıkıntı yok. Masaüstü toplarsan normal PUBG'yi bile oynatacak sisteme sahip olabilirsin.
O oyunlarda pek sıkıntı çıkarmaz fakat geleceğe dönük bir sistem değil şu an bile sadece Office programları ve internet için uygun bir sistem.

Gömülü laptoplarda genelde performans kaybı ve ısınma sorunu yaygındır. İllaki laptop alacağım diyorsan ekstra ram slotlu veya +4 GB ram sahip olsun. Aksi takdirde gündelik işleri bile zor yaparsın 4gb ram günümüz için aşırı yetersiz

Hocam masaüstü daha mantıklı lakin benim bölümden dolayı ben bilgisayarı sürekli okula getir götür yapmam gerekecek birde fazla seyahat ettiğim için laptop almak durumundayım.
Bir de attığım sitede laptop hakkında güzel yorum yazmışlar o yorumlar almaya itiyor beni😁 ha bu arada bu bilgisayarı aldığım zaman ilerde +4 gb ram ekleyemez miyim?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı