Acer Aspire A315-57G (nx. Hzrer. 017-N) alınır mı?

ORHANVERO7

Femtopat
Katılım
29 Temmuz 2021
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba herkese. Başlıktan da okuduğunuz gibi sanırım bu laptop da ısınma sorunu var ve almayı düşünüyorum eğer ki ısınma sorunu varsa almaktan vazgeçip Ryzen 7 3700U işlemcili bir laptop tercih edeceğim laptopun özellikleri şöyle.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

i5 1035G1 4 çekirdek 8 iş parçacığı 1 GHz base frekans 3.6 GHz Boost frekansı L3 cache 6 MB.
8 GB RAM.
1TB HDD + 128 GB SSD.
NVIDIA MX330 2 GB ekran kartı.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kullanım alanlarım.
Ayda yılda bir kategorisi ( Photoshop, video editleme, bu laptopa göre çok ağır olacak oyunlar örneğin. GTA 5 Forza vb )
Günlük kullanım kategorisi ( ofis programları, tarayıcı, Spotify, DC, FPS oyunları örneğin. CS:GO Valorant Minecraft vb )
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şimdi bu laptop TN panel mi değil mi bilmiyorum. Eğer TN panel ile geliyorsa almayacağım çünkü şu an annemin laptopundan yazıyorum TN panel Lenovo bir laptop alternatif olarak yukarıda belirttiğim gibi Ryzen 7 3700U 16 GB RAM'li 512 GB SSD'li HP bir laptop var. Onu alacağım zaten ekstra masaüstü IPS panele sahip bir monitörüm var. Laptop alma amacım sürekli bir yerlere gidiyorum ve yanımda ihtiyaç oluyor telefonum da bayağı kötü mecbur kalıyorum laptopa ( yoksa ben de o paraya masaüstü toplarsın kardeşim tayfasındanım :) )
 
Kasa kalitesi,ısınma sorunları ve sanırım forumda gördüm hiç bios güncellemesi almaması yüzünden Acer'a ön yargılıyım biraz. Önerdiğiniz model hakkında bir bilgim yok ama bütçeniz varsa lenovo veya hp'nin diğer modellerine bakabilirsiniz.
 
Kasa kalitesi, ısınma sorunları ve sanırım forumda gördüm hiç BIOS güncellemesi almaması yüzünden Acer'a ön yargılıyım biraz. Önerdiğiniz model hakkında bir bilgim yok ama bütçeniz varsa Lenovo veya HP'nin diğer modellerine bakabilirsiniz.

Yanıtınız için teşekkür ederim ben de biraz araştırdım ve sanırım dediğiniz gibi ısınma + kasa kalitesi sorunları mevcut yukarıda da belirttiğim gibi muadili olabilecek Ryzen 7 4700U işlemcili HP bir model seçtim HP 15.6" 15S-EQ1179UR (22R25EA) yakınlarınızda bu ürünü kullanan var mı varsa şikayeti artıları eksileri nelerdir.

Ürünün kabaca özellikleri
Ryzen 7 4700U.
16 GB RAM
512 GB SSD.
 

Geri
Yukarı