Acer Aspire A315-57G'de ThrottleStop nasıl yapılır?

56648

Megapat
İşlemci: Intel i5 1035G1.
RAM: 8 GB.
Ekran kartı: MX 330.
Windows 11 Pro.

1636465551023.png

Resimdeki kısım kilitli gözüküyor. Bunun için buradaki Rehber: 10. nesil kilitli Intel işlemcilerde kilit açmak ve Undervolt yapmak rehberi yaptım. En sonda succesfully yazısını gördüm ve bilgisayarı yeniden başlattım. Ancak hala kilitli gözüküyor. Daha işleme başlayamadım.

@erengore

TPL sekmesiyle çektiği Watt ı arttırıp yaptığı işi arttırabiliriz ama ısınma kaçınılmaz olur genelde.
Hocam büyük ihtimal benim eski BIOS sürümümde Throttlestop kitli değildi. Bir şekilde eskiye dönebilirsem yaparız. İnternete linkini koymamışlar eski sürümün. Yetkile servise mesaj attım şimdi. Gönderirlerse kurarım.

Hocam büyük ihtimal benim eski BIOS sürümümde Throttlestop kitli değildi. Bir şekilde eskiye dönebilirsem yaparız. İnternete linkini koymamışlar eski sürümün. Yetkile servise mesaj attım şimdi. Gönderirlerse kurarım.
BIOS Downgrade önerilmeyen bir işlemdir. Muhtemelen o fırsatı kaçırdınız. :(

😅😅Laptopu satma zamanı gelmiş o zaman. Aldığım fiyata satarım diye düşünüyorum. Fiyatı bayağı artmış çünkü.
İlk bilgisayarı aldığımda BIOS V1.06 idi. V1.13 şu an. Sitede V1.11'i bulabildim. Deneyeyim mi sizce?

Son düzenleme:
😅😅Laptopu satma zamanı gelmiş o zaman. Aldığım fiyata satarım diye düşünüyorum. Fiyatı bayağı artmış çünkü.

İlk bilgisayarı aldığımda BIOS V1.06 idi. V1.13 şu an. Sitede V1.11'i bulabildim. Deneyeyim mi sizce?
Siz bilirsiniz ben karışmak istemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı