Motorhead999
Centipat
Laptopum bu şekilde alt kısmını göstereyim;
İşlemci ve ekran kartı nerede bilmiyorum ama fotoğrafta en sağ üst kısımda yani bana göre sol tarafı elimi attığımda sıcaklık bayağı hissediliyor.Güzel bir soğutucu önerilerinizi bekliyorum. Daha önce hiç soğutucu kullanmadım oyun oynarken maks 85 dereceye çıkıyor, 10-20 derece arası soğutsa yeter.
Bunu almayı düşünüyorum. İyi bir soğutucu mudur? Siz bu konu hakkında tecrübelerinizi paylaşıp soğutucu olarak ne önerebilirsiniz? Herkese teşekkürler şimdiden.
İşlemci ve ekran kartı nerede bilmiyorum ama fotoğrafta en sağ üst kısımda yani bana göre sol tarafı elimi attığımda sıcaklık bayağı hissediliyor.Güzel bir soğutucu önerilerinizi bekliyorum. Daha önce hiç soğutucu kullanmadım oyun oynarken maks 85 dereceye çıkıyor, 10-20 derece arası soğutsa yeter.
-
Tx Red Alert 6 Fanlı Oyuncu Notebook Soğutucu (TXACNBRED) Fiyatı
Tx Red Alert 6 Fanlı Oyuncu Notebook Soğutucu (TXACNBRED) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
-
TRUST GXT 278 14''-17.3'' GAMİNG 4 FANLI NOTEBOOK SOĞUTUCU - Vatan Bilgisayar
TRUST GXT 278 14''-17.3'' GAMİNG 4 FANLI NOTEBOOK SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bunu almayı düşünüyorum. İyi bir soğutucu mudur? Siz bu konu hakkında tecrübelerinizi paylaşıp soğutucu olarak ne önerebilirsiniz? Herkese teşekkürler şimdiden.
Son düzenleyen: Moderatör: