R7 7800x3D ve RTX 5070 Ti sistem nasıldır?

Hocam 5070 Ti hali sizce nasıl olur?

Hocam buna 5070 Ti alsak nasıl olur biraz daha butceden kısarak.
Koyulmaması için bir sebep yok. Sadece maliyeti düşürür, o açıdan avantajı var.
Performans olarak 5080 daha üstün.

Hocam merhabalar, konu hakkında bilgisiniz galiba. Benimde RX 9070XT VE RYZEN 7 7800X3D li bir sistem kurma planım var ? Acaba hazır sistem mi almalıyım yoksa parça parça mı toplamalıyım? Parça parça toplayacaksam önerileriniz ne olur ?
Bütçenizle beraber yeni konu açıp beni etiketleyebilirsiniz.

Hazır sistemlerde bazı parçalar sınıfta kalabiliyor. Tek tek toplamak daha iyi olur.

Koyulmaması için bir sebep yok. Sadece maliyeti düşürür, o açıdan avantajı var.
Performans olarak 5080 daha üstün.

Bütçenizle beraber yeni konu açıp beni etiketleyebilirsiniz.

Hazır sistemlerde bazı parçalar sınıfta kalabiliyor. Tek tek toplamak daha iyi olur.

Bende sistem toplamak istiyorum ama render için veya Adobe programları için genelde NVIDIA iyi oluyor o yuzden 5070 Ti tercih ettim uzun sureli kullanım ıcın ama genelde sistemın kalan parçalarına karar vermek zor çok pahalıya denk geliyor 90k yakın monitor dahıl değil. Öneriniz var mı yoksa bu sızın sistemden birkaç parçayı kucultmek mantıklı mı olur?

Bende sistem toplamak istiyorum ama render için veya Adobe programları için genelde NVIDIA iyi oluyor o yuzden 5070 Ti tercih ettim uzun sureli kullanım ıcın ama genelde sistemın kalan parçalarına karar vermek zor çok pahalıya denk geliyor 90k yakın monitor dahıl değil. Öneriniz var mı yoksa bu sızın sistemden birkaç parçayı kucultmek mantıklı mı olur?
Evet, o tarz programlar için Nvidia daha önde, CUDA çekirdeklerinden kaynaklı.

Eğer render/adobe'yi hobi amaçlı kullanıyorsanız 9070XT de tatmin eder.

Duruma göre sistemde bazı parçalar değiştirilebilir.

Evet, o tarz programlar için Nvidia daha önde, CUDA çekirdeklerinden kaynaklı.

Eğer render/adobe'yi hobi amaçlı kullanıyorsanız 9070XT de tatmin eder.

Duruma göre sistemde bazı parçalar değiştirilebilir.
hobi değilde iş için bana sistem onerisi yapabilme sansınız varmı acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı