Çözüldü Acer Aspire E5-521G AMD Sürücüsü Sonrası Siyah Ekran Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

blackhead

Hectopat
Katılım
16 Haziran 2019
Mesajlar
13
Aynı hatayı ben de alıyorum. 1903 ve sonrasındaki tüm Windows sürümlerinde oluyor bu. İnsider sürümleri dahil aynı şey oluyor. Eski kurulum üstüne kurduğumda en son açılma anında siyah ekranda kalıyor. Temiz kurulum yaptığımda normal açılıyor ardından windows update'ten sürücü yükleyince yine siyah ekranda kalıyor. Ardından son yüklenen güncelleme kaldırıldı diyor. Kapatıp açtığımda yine siyah ekranda kalıyor. Bir türlü çözemedim. İnternette bir sürü çözüm gördüm ama olmadı. Acer Aspire E5-521G model sistem var.
 
geç cevap için özür dilerim. bios güncel. kurmaya çalıştığım sürüm 1903 sürümü. sıfırdan kurulurken normal açılıyor ancak windows update'ten amd ve ati sürücüleri kurulumu sonrası kapanıp açıldığında siyah ekranda kalıyor. mevcut sürümün üstüne yüklemeye çalıştığında ise en son açılışta siyah ekranda kalıyor. 1 gün beklediğim oldu ama böyle. üstelik 1903 sonrası insider sürümlerini de denedim aynı şeyle karşılaştım. laptop Acer Aspire E5-521G modeli ama adata ssd var ek olarak. bundan olma ihtimali olabilir mi? bu arada güvenli modda açılıyor.
 
Acer 315_41G modeli varken aynı sorunları yaşıyordum. Ekran kartı sürücü kurmasında sorun yaşıyorsun sonu THH ile iade edip başka PC aldım Chipset veya ekran kartı sürücüsü yüklerken sorun yaşamadım. Bu sorun AMD değil üretici firmanın sorunudur.
 
Dün 1903 sürümünü sıfırdan kurdum. Update'leri 7 gün süre ile duraklattım. Eski sürüm bir AMD driver paketi yükledim ve gayet güzel çalıştı. Yedek aldım. Sonra update'e devam ettim. İlk yüklediği güncel AMD ekran ve ses sürücüleri oldu. Daha son sürücüyü kurduğu gibi kilitlendi kaldı. Yedekten geri yükledim. Bu sefer update yerine kendim AMD sitesinden güncel sürücü paketini kurdum. Aynı kilitlenmeyi yaşadım. Oysa 1809 sürümünde aynı sistem aynı sürücülerle sıkıntısız çalışıyorum. Hiç bir sorun yok. Ben Windows kaynaklı diye düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Düşünebilirsiniz elbette 🙂 Çok sorun yapıyorsan Acer ile iletişime geçebilirsin.

Bu sabah makinada tekrar insider programına girdim. Fast ring'i seçtim ve en son sürümü kurdu. Ardından gayet güzel bir şekilde açıldı. En son sürüm driver'lar da kurulu idi. Şu saat oldu sıkıntı yok. belli ki microsoft Windows'un normal kullanıcılara dağıttığı 1903 sürümünü düzeltmiş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı