Acer Aspire E5-573 G SSD önerisi

Bütçe
1500

Çağrı Sağra

Femtopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
bilmiyorum
Anakart
920m
@Artoria Pendragon Acer Aspire E5-573 G notebook ile uyumlu cok bilmemekle beraber SATA 3 2.5 inç olması lazım ayrıyeten HDD'yi de CD-ROM'a takmak istiyorum HDD Caddy de bulmama yardımcı olursanız sevinirim cok anlamıyorum bilgisayarcıma taktırabilirim. Başka ne yükseltme yapabilirim? Cihazıma RAM takacağım BIOS değiştireceğim en azından biraz rahatlasın istiyorum. Uygulamaların açılış süresi çok uzun bilgisayar açıldıktan sonra kendine gelmesi 10 dakikayi buluyor (bilgisayarda oyunlarımı sadece GeForce NOW'dan oynuyorum bilgisayarda gereksiz bir uygulama yüklü değil. Oyun yükseltmeleri bilgisayarı rahatlatmak için yapıyorum. Çok büyük depolama alanlarına gerek yok 256 GB falan yeterli olur diye düşünüyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD Olarak KIOXIA Exceria 480GB SATA3 2.5" tercih edebilirsin şuan fiyatı 900 - 1000 TL Arası

SSD Caddy olarak da 9.5MM tercih etmen gerekiyor bunların hemen hemen hepsi fason üretim olduğu için en ucuz satandan tercih edebilirsin. Yine de biraz da olsa kendini kanıtlamış Alfais adı altında satılanı da alabilirsin.

Alfais Al-4716 9.5mm Sata Hdd Harddisk Caddy Kızak Kutu Laptop Ssd Notebook Ikinci Hdd Takma

KIOXIA Exceria 480GB SATA3 2.5"
ssd için kızak mı lazım ben bilgisayarımda ki hard diski cd roama takıcam ssd yi bilgisayara takıcam attığınız ilk link açılmıyo çok anlamıyorum anlatabilir misiniz ne almam gerekiyo

SSD satın aldığınızda SSD yi şuan HDD nin bulundugu kısma takacaksanız.
SSD Caddy de CD Rom u söküp o kısma takacaksınız
SSD Caddy ye de çıkarmış olduğunuz HDD yi takacaksınız.

SSD satın aldığınızda SSD yi şuan HDD nin bulundugu kısma takacaksanız.
SSD Caddy de CD Rom u söküp o kısma takacaksınız
SSD Caddy ye de çıkarmış olduğunuz HDD yi takacaksınız.
benim bilgisayarıma 9.5 mm olucak mı
acer aspire e5-573 g notebook
maksimum bellek:16 GB 2 x 8GB DDR3L SO-DIMM
windows 10 64 bit i55200 920m ekran kartı var
cihazın 1.ram slotunda max bant genişliği PC3-12800(800MHZ)
module manuf:samsung
dram manuf samsung hafta/yıl:8/15 var 2.ram slotu boş
komut istemine:wmic memorychip get speed yazdım:1600 çıktı
wmic memphysical get maxcapacity yazdığımda:16777216 çıktı
part number:M471B5173B0-YK0
bu modeli benim bilgisayarım

yok açılmıyo başka var mı atabilceğiniz

Google yazın hocam Alfais Al-4716 9.5mm Sata Hdd Harddisk Caddy Kızak Kutu Laptop Ssd Notebook Ikinci Hdd Takma site Trendyol satıcı da KarayakaStore.

Evet cihazınız için 9.5MM uygundur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı