Acer Aspire ES15 ekran ve menteşe kırıldı

Arkadaşımda Acer Aspire ES15 model laptop var. Laptopun ekran kısmındaki menteşesi kırıldı ve bilgisayarcıya götürdü. Bilgisayarcı menteşe için 150 lira fiyat söyledi. Bugün ekran da kırılmış.
  1. Servise göndermek mi daha mantıklı olur yoksa bilgisayarcıda yaptırmak mı?
  2. Servis mi daha az fiyat söyler yoksa bilgisayarcı mı?
  3. Servis ne kadar fiyat söyler?
Not: Hemen "servise gönder ve öğren" yazmayın. Herkesin durumu aynı değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımda Acer Aspire ES15 model laptop var. Laptopun ekran kısmındaki menteşesi kırıldı ve bilgisayarcıya götürdü. Bilgisayarcı menteşe için 150 lira fiyat söyledi. Bugün ekran da kırılmış.
  1. Servise göndermek mi daha mantıklı olur yoksa bilgisayarcıda yaptırmak mı?
  2. Servis mi daha az fiyat söyler yoksa bilgisayarcı mı?
  3. Servis ne kadar fiyat söyler?
Not: Hemen "servise gönder ve öğren" yazmayın. Herkesin durumu aynı değil.
Menteşe fiyatı Tosiba'nın 53 tl. Sizinkide 60 tl civarlarındadır tamiri için 100tl ye yaptırabilirsiniz ama tabi tamir yerlerine göre değişir.

Menteşe fiyatı Tosiba'nın 53 tl. Sizinkide 60 tl civarlarındadır tamiri için 100tl ye yaptırabilirsiniz ama tabi tamir yerlerine göre değişir.

Ekran da 250 TL. Peki bunları kendim alsam takabilir miyim. Bu tür işlere hevesliyim elim de el işlerine yatkındır ama daha önceden hiç laptop tamiri gibi bir tamir yapmadım. Laptop plastik bu arada.

Ekran da 250 TL. Peki bunları kendim alsam takabilir miyim. Bu tür işlere hevesliyim elim de el işlerine yatkındır ama daha önceden hiç laptop tamiri gibi bir tamir yapmadım. Laptop plastik bu arada.
Yani videolarını izleyerek yapmayı deneyebilirsiniz ama uzmana göstermeniz (güvendiğiniz) daha iyi olacaktır.-.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı