Acer Aspire F5-572G-52AQ'a macOS kurulumu

Tokatlı

Megapat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba. Ben çok denedim yok olmuyor yapamıyorum. İzmir Karşıyaka da forumdan ücret karşılığı kuracak varsa yardım etsin çıldıracağım. Ne yapsam olmadı tek çare bu. Laptop Acer Aspire F5-572G-52AQ. Ekstra olarak 240 GB SSD var. Uyumlu bir Wiriless kartı da önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
macOS Mojave 10.14.3 İmajı - Technopat Sosyal
Mojave ile deneniz mi ? Kurulum yaparken HD 630 için olan config dosyasını kullandınız mı ?
Aldığınız hata görseli nedir ?
WİFİ için harici Asus n10 kullanılabilir.
Kuruluma geçemedim ki. İlk başta boot olduktan sonra yüklenir gibi kalıyordu, şuan kodu hatırlamıyorum 2 ay olmuştur. Çok denediğim için pes ettim artık parasını vereyimde bilen biri yapsın moduna geçtim. Ama son kez deneyeceğin olmazsa parayla kurdurucağım.

Her şeyi rehberdeki gibi yaptım USB hazırdı. Boot ediyor sonra siyah ekranda kalıyor bir türlü burayı geçemiyorum başka bir şeyde çıkmıyor.

Ben aynı laptopa başarılı kurulum yaptım. Wifi ve harici ekran kartı dışında herşey çalışıyor.
Şuan şehir dışındayım, laptopuma kavuştuğumda başarılı kurulum konusu açacağım.
Birde hazır SSD takmışken, RAM yerini değiştir yoksa kuruluma geçmez.

Bir hata veriyordu, kuruluma geçmiyor idi RAM slotu yerini değiştirmek gerektğini yabancı bir forumda okudum yaptım oldu. Hata kodunu şimdi hatırlamıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı