- Makaleler
- 1
Yalnızca oyun amaçlı almayacağım. Yazılım için ve grafik tasarımları içinde NVIDIA 1650 uygun gördüm. i5 10300H iyi midir? Bana yetersiz gibi geldi ama. Bu fiyata bulduğum en iyi Laptop bu.
İşlemciye bile kafiyim. Diğerleri yükseltilebiliyor.İşlemcisi i5 1135G7 olsaydı en azından birde 512 GB SSD, ram frekansıda 3200 Mhz olsaydı :/
Yalnızca oyun amaçlı almayacağım. Yazılım için ve grafik tasarımları içinde NVIDIA 1650 uygun gördüm. i5 10300H iyi midir? Bana yetersiz gibi geldi ama. Bu fiyata bulduğum en iyi laptop bu.
Aslında %70 CPU kullanacağım. Ama fiyat bandında APU yerine 1650 almam, GPU ihtiyacım olduğunda beni üzmeyecek.Fiyatı uygunmuş ama RAM ve SSD takviyesi öneririm işlemci çok iyi değil ama 1650'yi kurtarır bence Yeterli olur
Ayrı bir konu oluşturup CPU-z değerlerini atarsan iyiAslında %70 CPU kullanacağım. Ama fiyat bandında APU yerine 1650 almam, GPU ihtiyacım olduğunda beni üzmeyecek.
2021 yılındayız, RAM takviyesi şart.
Ürünü hepsiburada üzerinden 6900TL'ye satın aldım.
Tamam unutmazsam atarım. Ama unuturum. Sen en iyisi 1 hafta sonra falan bana etiket at veya mesajımı cevapla. Laptop ile ilgili merak ettiğin soruları cevaplaya bilirim.Ayrı bir konu oluşturup CPU-z değerlerini atarsan iyi
Tamam unutmazsam atarım. Ama unuturum. Sen en iyisi 1 hafta sonra falan bana etiket at veya mesajımı cevapla. Laptop ile ilgili merak ettiğin soruları cevaplayabilirim.
Dostum bu ürünü almayı düşünüyorum, nacizane fikirlerini paylaşırsan sevinirim. Kullanım amacım seninki ile çok benzer. (Salt oyun amaçlı değil, genel kullanım, kod, web.)Aslında %70 CPU kullanacağım. Ama fiyat bandında APU yerine 1650 almam, GPU ihtiyacım olduğunda beni üzmeyecek.
2021 yılındayız, RAM takviyesi şart.
Ürünü hepsiburada üzerinden 6900TL'ye satın aldım.
Asus kalitesinin bir tık altı diyeyim. Üzmez bence. Beni memnun etmişti.Dostum bu ürünü almayı düşünüyorum, nacizane fikirlerini paylaşırsan sevinirim. Kullanım amacım seninki ile çok benzer. (Salt oyun amaçlı değil, genel kullanım, kod, web.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.