Acer Aspire Gaming 7 şu an benim bulduğum fiyat performans olarak en iyi laptop bu fiyata veya daha düşük fiyata benzer laptop var mı? Bu laptopu almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
Eski bir Aspire 5 kullanıcısı olarak söylemeliyim ki; soğutma anlamında rezalet, malzeme kalitesi 3.sınıf plastik gibi. Eski kasa aspireler alınmaz bence.
Eski bir Aspire 5 kullanıcısı olarak söylemeliyim ki; soğutma anlamında rezalet, malzeme kalitesi 3.sınıf plastik gibi. Eski kasa aspireler alınmaz bence.
Ekran çerçevesi 3 4 aylık kullanımda kendiliğinden attı ve ekranı kapatıp açarken alt taraftaki gri aspire yazısına sürtüyordu. 20 aylık garantisi olmasına rağmen Acer kullanıcı hatası diyip benden 1200tl gibi bir ücret istedi. Ben biraz bu şekilde kullanmaya devam ettim en sonunda ekran çıkmaya başlamıştı ve Bi tamircide 500tlye ekranı ve çerçevesini baştan yaptırarak kullanmıştım.
Belki benim şanssızlığıma denk gelmiştir bilmiyorum ama o gün bugündür eski kasa acerlere yaklaşmıyorum.