Acer Aspire S3 Mavericks yüklerken still waiting hatası

baris636

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Mac OS X Mavericks 10.9 RAW İmajı konusunda anlatıldığı gibi her şeyi hazırladım yalnızca boot menüsünde usb configuration olmadığı için bunu değiştirme şansım olmadı.

Aşağıdaki hatayı alıyorum.

Denediğim yöntemler
  • npci=0x3000 kodu ile boot ettim olmadı
  • 3 farklı usb'den denedim olmadı
Bilgisayarım
  • acer aspire s3
  • intel i5 (2467m)
  • grafik kartı tümleşik
  • bios intel v2111
Şimdiden teşekkürler.

IMG_20150112_012531[1].jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
kurulum @parrhesia 'nın yöntemi ile oldu. Herşey tamam yalnız, sistem 15 dk kadar çalışıyor sonra bilgisayar kapanıyor. Tekrar boot etmeye çalışınca beyaz apple logosu geliyor ve sonrasında kapanıyor bilgisayar. Bu konuda bilgisi olan varsa süper olur. Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim :)

Options kısmından binaries patching menu ye gir ordan kernel pm patch'ı space tuşu ile işaretle tekrar dene bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Options kısmından binaries patching menu ye gir ordan kernel pm patch'ı space tuşu ile işaretle tekrar dene bakalım.

Kernel PM Patch genelde Kernel yüklenirken reset atan sistemlerin sorununu çözer. Bu işlemci Kernel tarafından zaten desteklenmekte. Tavsiyem bir de Yosemite denenmesi.

Denerken sanırım onu da yaptım nasıl yaptığımı bilmiyorum ama. Şimdi tek sorun sanırım wifi bağlanma kaldı. Bağlanamıyorum

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı