Acer Aspire V3-571 BIOS Ayarlarının Olmaması

yigit9955

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Elimde nerden baksaniz 5 senelik bir cihaz var. Yukarda belirttigim gibi Acer Aspire V3-571 modeli altinda. Sistemi bir üst seviyeye cikarmak istedim ve Windows 8 kurulumuna baktim (Mac OS X 10.8.2 kurasim gelmedi degil.). Herneyse F2 tusu ile BIOS girdigimde hicbir ayar yok sadece HDD felan yönetimi var. Tabi telasla 2 3 sayfayi arastirdim. Türkce zaten bir sey bulamadim Ingilizce bulduklarimda da laptoplarda BIOS ayarlariyla oynayamayacagimla ilgiliydi. Neyse konuya gelelim benim bir sekilde buna ulasabilir miyim? Sistemim bu haliyle berbat durumda ve durum hic hosuma gitmiyor. Yardimlarinizi bekliyorum. Şimdiden tesekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumun için teşekkür ederim. Fakat sorun şurdaki ne defaulta alabiliceğim bir tuş nede buna benzer birşey var. Virtualbox ile sanal sistem kurmayı deneyecektim fakat yine ayni hatadan olmadı :confused:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı