Acer marka Aspire V3-571g model dizustu bilgisayarimda hiçbir turlu BIOS'ta "Advanced setting" bolumune giremiyorum. Ne yapmaliyim? VRAM yukseltmek gerekiyor...
şunu kastediyorum bios a girdiğimde main ve security sekmelerinin yanında advanced settings olması gerekiyor kullandığım marka modelin biosuna göre "insydeh20 bios" ama bir türlü gözükmüyor.Giremiyorumdan kastınız nedir?
bunun için öğretici video yada bir metin belgesi var mı acaba ?Sanirim bunun için modlu BIOS yuklemen gerekli.
Advanced açamamalarının 2 sebebi var.
- Anakart gelişmiş bir özelliği yok.
- Kullanıcılar Advanced içeriğini kısıtlamak istiyor üretici.
İnsydeh20 BIOS kullanıp Advanced ayarları açanları görüyorum ama ben açamıyorum aynı methodlarla
İnsydeh20 BIOS kullanıp Advanced ayarları açanları görüyorum ama ben açamıyorum aynı methodlarla
Aynı model Bi'de anlamış değilim...
BIOS üreticisi ayın olabilir. Ama her alakart bir değildir. Her İnsydeh20 BIOS ara yüzü aynı olacak diye bir kaide yoktur.
V3-571G kullanan birisi anlatmış şu kısımda ama tam olarak yapamadım... Modlu BIOS kurarak yapamaz mıyım?Eki Görüntüle 1213462
Modlu BIOS'dan kastı üreticinin vermiş olduğu konfigürasyonu değiştirdiği için bir yorum yapamam yani kefil olamam.
3. Şahıslar tarafından değiştirilen bir içerik ve BIOS yanlış yazdığınız taktirde EEPROM programer ile tekrar yazılması gerekecek.
Sanirim bunun için modlu BIOS yuklemen gerekli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.