Çözüldü Acer Aspire V5 yeni BIOS sürümü nereden bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

abdullawp0_msrp

Hectopat
Daha fazla  
Aspire V5 122 in 2.06 sürümü var ama daha iyisi olduğunu duydum yani benimki eski sürümmüş en yeni sürümünü nasıl bulabilirim ve kurabilirim?

Çözüm
Arama kısmına sistem bilgisi yazıp, sistem özeti kısmının görselini paylaşır mısınız? Verdiği hatada önemli bir güvenlik güncelleştirmesinden dolayı önce 2.06 sürümünü yüklemenizi istiyor. Önce v2.06'yı yükleyin ardından en güncel sürümü yükleyebilirsiniz.

Acer Aspire V5 122P modeli için buradan v2.06'yı indirebilirsiniz. Tekrar tekrar hatırlatmamda fayda var, bilgisayarınızın modelinden emin olun. Yanlış bir işlem sonrasında cihaza dışarıdan müdahale gerekebilir. Sisteminiz açılmayabilir ve EEMROM cihazı ile çip yerinden sökülerek BIOS yüklenmesi gerekebilir. Bu konular biraz hassas, anlamıyorsanız çevrenizde bir bilenden yardım alın. İlla da devam etmek isterseniz her şeyin doğruluğundan emin olarak ilerleyin.
Güncelledim izinlerini.

Varsayılan önyükleme aygıtı eksik veya önyükleme başarısız diye bir hata aldım hocam ve beni boot maneger a attı.

2.06'dan sonra 2.12'yi kurmayı deneyin, daha önce atmış olduğum bağlantıdan.

Hocam laptopu kapatıp tekrar açayım mi çünkü boot menüde tıklaya bileceğim hiçbir şey yok boş.

Son düzenleme:
Başlangıç diskinizi görmüyor sistem. BIOS'a girip ayarlarını kontrol edin.

Hocam BIOS'tan boot menüye girip UEFI'dan legacy Support'a geçtim düzeldi şimdi 2.12'yi kurmayı deneyeceğim.

Başlangıç diskinizi görmüyor sistem. BIOS'a girip ayarlarını kontrol edin.

Hocam yardımınız için teşekkürler gerisini ben halledebilirim sanırım çözüm olarak işaretledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı