Acer Aspire V551G Laptopa Format Atamıyorum

vequeqz

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar laptop hep başlangıç onarması yapıyordu. Ben bekliyordum ama donup kalıyordu. Bende format atmaya karar verdim. Laptop 32 bit ve uefi atamıyorum. Legacy boot ile denedim ve çok yavaş oluyor ve donup kalıyor. Laptopa format dahi atamıyorum. Acer recovery'e de giremiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Laptop: Acer Espire V551G

Son düzenleyen: Moderatör:
1) Her ana kart uefi desteklemez.
2) Başka bir cd dene.
3) Bios'tan sata portlarının ıde mı ahci mi olduğunu kontrol et.
4) Hard diskin bozuk olabilir başak bir bilgisayara bağla (masaüstü) komple sil disk taraması yap.
5) CD sürücün bozulmuş olabilir usb harici cd rom ile dene. ( Bunlarla ilgilidir büyük ihtimalle )

Son düzenleyen: Moderatör:
Rufus - Create bootable USB drives the easy way Bu siteden Rufus adlı programı indirin. USB Belleğinizi takın (en az 8GB) Rufus programını çalıştırıyoruz. En başta aygıtımızı USB belleğimizi seçiyoruz. Aldındaki disk ve bölüm düzenini en baştakini seçin Cümlenin içinde UEFI geçmesin. Ardından aşağıdaki FreeDOS yazan yere tıklayıp İSO Dosyası diyoruz ve yanındaki CD Resmine tıklayıp İSO Dosyamızı seçiyoruz. Başlat dedikten sonra işlemimiz başlamış olacak. Daha sonra USB Belleğimiz hazır, format atabiliriz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı