Acer Aspire VN7 -791G Format Sonrası FPS düşmesi ve ısınma problemi

MemurSero

Centipat
Acer Aspire VN7 -791G.
16 gram RAM.
Intel Core i7 -4710 HQ CPU 2.50 GHz.
GTX 860M 2 GB ekran kartı.

Bulunan cihazımda format öncesindede hafif ısınma ve kasma problemi vardı fakat temiz kurulumdan sonra Driver'larımı tamamiyle yükleyip denediğimde artık 60 FPS'de deli bir ısınma oluyor ve otomatik olarak ayarladığım FPS'i 30'a çekiyor.
LD Player emulatöründen oyun oynuyorum Virtual'ım açık. Son yıllarda paylaşılan bütün yazıları ve videoları denedim değişen bir şey yok BIOS'um güncel NVIDIA'nın son 5 Driver'ını ddo ile silip silip denedim hepsinde aynı. Önerileriniiz bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden daha az performans aliyormussun, daha az isiniyormus. Simdi performans aliyorsun, isiniyor.
Nasil bir sogutma politikasi izledin suana kadar?

Daha az performans almıyordum. Oynadığım oyunda drop yemiyordum ve fps 50-60 arası değişiyordu ve işlemci bu kadar çok ısınmıyordu. Şimdi hem çok ısınıyor hemde fps çok değişken. Zalmanın sogutucusu var 200 tl ye almıştım gecen sene. Ama daha öncesinde emulator acıyorsam mesela 3 4 tane açıyordum ve pc hic kasmıyordu simdi 1 tane zor acıyor oda 30 fps maxı 60 a alınca kafayı yiyor örnekte fotodaki gibi

Dosya Ekleri

• pc.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…