T The_Glow Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #1 Merhaba, Ben sistemimi fotoğraflarda verdiğim bilgisayarıma BlueStacks 5 kurdum ve PUBG Mobile oynamak istiyorum. Sizce aşağıda verdiğim sistemle oynayabilir miyim? Sistemim: Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2021
Merhaba, Ben sistemimi fotoğraflarda verdiğim bilgisayarıma BlueStacks 5 kurdum ve PUBG Mobile oynamak istiyorum. Sizce aşağıda verdiğim sistemle oynayabilir miyim? Sistemim:
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 4 Haziran 2021 #11 The_Glow dedi: Benim flash bellekten Boot ettiğim bir Android sistemim var, ben o Android sisteme PUBG Mobile Lite'ı yukledim ancak yüklenme ekranında birden kapanıyor, çoğu yerde araştırdım play hizmetleri güncellemem gerekiyor ancak ben güncelleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Play Hizmetlerini otomatik bir şekilde güncelleyemiyorsanız elle apk dosyası olarak kurmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
The_Glow dedi: Benim flash bellekten Boot ettiğim bir Android sistemim var, ben o Android sisteme PUBG Mobile Lite'ı yukledim ancak yüklenme ekranında birden kapanıyor, çoğu yerde araştırdım play hizmetleri güncellemem gerekiyor ancak ben güncelleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Play Hizmetlerini otomatik bir şekilde güncelleyemiyorsanız elle apk dosyası olarak kurmanız gerekiyor.
KS KS T The_Glow Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #12 kuanbey dedi: Play hizmetlerini otomatik bir şekilde güncelleyemiyorsanız elle APK dosyası olarak kurmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Benim sistemim ile uyumlu APK'yı bulup atabilir misiniz hocam? Ben bir keresinde bulamamıştım. Artı 0 Eksi
kuanbey dedi: Play hizmetlerini otomatik bir şekilde güncelleyemiyorsanız elle APK dosyası olarak kurmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Benim sistemim ile uyumlu APK'yı bulup atabilir misiniz hocam? Ben bir keresinde bulamamıştım.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.027 Çözümler 40 4 Haziran 2021 #13 The_Glow dedi: Merhaba, Ben sistemimi fotoğraflarda verdiğim bilgisayarıma BlueStacks 5 kurdum ve PUBG Mobile oynamak istiyorum. Sizce aşağıda verdiğim sistemle oynayabilir miyim? Sistemim: Eki Görüntüle 1055110 Eki Görüntüle 1055111 Genişletmek için tıkla... Hocam pubg mobile'ı bluestacks'la oynayacağınıza epic games'in bir tane emilatörü var ondan oynayın. Artı 0 Eksi
The_Glow dedi: Merhaba, Ben sistemimi fotoğraflarda verdiğim bilgisayarıma BlueStacks 5 kurdum ve PUBG Mobile oynamak istiyorum. Sizce aşağıda verdiğim sistemle oynayabilir miyim? Sistemim: Eki Görüntüle 1055110 Eki Görüntüle 1055111 Genişletmek için tıkla... Hocam pubg mobile'ı bluestacks'la oynayacağınıza epic games'in bir tane emilatörü var ondan oynayın.
KS KS T The_Glow Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #14 Ahmt1 dedi: Hocam pubg mobile'ı bluestacks'la oynayacağınıza epic games'in bir tane emilatörü var ondan oynayın. Genişletmek için tıkla... Adı nedir hocam? Artı 0 Eksi
Ahmt1 dedi: Hocam pubg mobile'ı bluestacks'la oynayacağınıza epic games'in bir tane emilatörü var ondan oynayın. Genişletmek için tıkla... Adı nedir hocam?
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.027 Çözümler 40 4 Haziran 2021 #15 The_Glow dedi: Adı nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam gameloop. Epic games'in kendi sitesinden indirin. Artı 0 Eksi
The_Glow dedi: Adı nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam gameloop. Epic games'in kendi sitesinden indirin.
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.953 Makaleler 3 Çözümler 16 4 Haziran 2021 #16 Ahmt1 dedi: Hocam pubg mobile'ı bluestacks'la oynayacağınıza epic games'in bir tane emilatörü var ondan oynayın. Genişletmek için tıkla... Dostum malesef sistemi kötü. İstediği emülatörle oynamayı denesin, olmaz. Geforce Now deneyebilir. Artı 0 Eksi
Ahmt1 dedi: Hocam pubg mobile'ı bluestacks'la oynayacağınıza epic games'in bir tane emilatörü var ondan oynayın. Genişletmek için tıkla... Dostum malesef sistemi kötü. İstediği emülatörle oynamayı denesin, olmaz. Geforce Now deneyebilir.
KS KS T The_Glow Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #17 Paytak Penguen dedi: Dostum maalesef sistemi kötü. İstediği emülatörle oynamayı denesin, olmaz. GeForce NOW deneyebilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım GeForce NOW'u bile desteklemiyor hocam, indirdim bir keresinde sistem uyumlu değil hatası aldım Ahmt1 dedi: Hocam GameLoop. Epic Games'in kendi sitesinden indirin. Genişletmek için tıkla... gameloop.com mu yoksa GameLoop.Fun mı? Edit: Nereye kaçtı herkes? Son düzenleme: 4 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Paytak Penguen dedi: Dostum maalesef sistemi kötü. İstediği emülatörle oynamayı denesin, olmaz. GeForce NOW deneyebilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım GeForce NOW'u bile desteklemiyor hocam, indirdim bir keresinde sistem uyumlu değil hatası aldım Ahmt1 dedi: Hocam GameLoop. Epic Games'in kendi sitesinden indirin. Genişletmek için tıkla... gameloop.com mu yoksa GameLoop.Fun mı? Edit: Nereye kaçtı herkes?