Acer C710-2847 Chromebook kurulum imkanı var mı?

Yer
İstanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
müşteri temsilcisi
Merhaba:
İlk önce forumda yeni olduğumu belirteyim.

Acer C710-2847 Chromebook

Cihaz buldum mac konusunda kendimi geliştirmem gerekiyor iş nedeni ile. Cihaza kurulum yapsam çalışma şansı var mı?
Şimdiden bilgi aktaran yada okuyan herkese teşekkür ediyorum.

Hiç deneme derim bence, ekran kartını tanıtamayacaksın, intel HD grafik kartı diyor muhtemelen HD2000'dir.. İntel b847 1.1ghz çoğu android cep telefonundan bile daha yavaş kalacaktır... Yine de denemek istersen forumda mavericks kurulum dosyaları ve videoları mevcut..

Thoughts on the new Acer C7 Chromebook as a possible donor? - tonymacx86.com
Acer C7 Chromebook Compatibility - tonymacx86.com

Bu şekilde iki konu buldum ama henüz kuran yok TonyMac'te.

Adam demişki
it's a great device. unfortunately, seeing it has a locked firmware/bios, the only OSes to run on it are Chrome OS and Ubuntu 12.04.
unless if some of the hackers decided to tinker with it more, and come up with a bios such as the CR-48, a modified bios
Mealen, Sadece Chrome OS (işletim sistemi) ve Ubuntu 12.04 OS çalışmak üzere cihaz kilitliymiş. Hackerlardan BIOS yazmalarını istiyor. Ki oda başarmak için değil, denemek için :)

Vazgeçin bence. Ömrünüze yazık :(

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı