Çözüldü Acer E1-522 RAM değişir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

375558

Hectopat
Yeni bir RAM bellek almayı düşünüyordum ve bilgisayarcıya götürdüm. Bu tür bilgisayarlarda(Acer E1-522 anakartlı laptoplarda ya da ona benzer bir şey) RAM ve CPU değişikliği olmadığını söyledi. Ama benim çok aklıma sinmedi, çünkü 1. RAM soketi(öyle bir şey işte) boş. Acaba oraya 2. bir RAM takabilir mi?

Sistem özellikleri:
AMD E1-2500 APU with Radeon (tm) HD Graphics.
DDR3 800 MHz 2 GB RAM(kullanılabilir miktar 1.4 GB).
X64 Bit tabanlı işlemci.
Windows 8.1 Pro.

Çözüm
Yeni bir RAM bellek almayı düşünüyordum ve bilgisayarcıya götürdüm. Bu tür bilgisayarlarda(Acer E1-522 anakartlı laptoplarda ya da ona benzer bir şey) RAM ve CPU değişikliği olmadığını söyledi. Ama benim çok aklıma sinmedi, çünkü 1. RAM soketi(öyle bir şey işte) boş. Acaba oraya 2. bir RAM takabilir mi?

Sistem özellikleri:
X64 Bit tabanlı işlemci.
Windows 8.1 Pro.

Boşsa takılır tabii niye takılmasın.

Sistem özellikleri:
X64 Bit tabanlı işlemci.
Windows 8.1 Pro.

Boşsa takılır tabii niye takılmasın.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı