Acer E1-571G Boot esnasında security policy hatası

SkatCester

Hectopat
Katılım
1 Temmuz 2013
Mesajlar
5
Acer E1-571G iatkos ML3U (doğru sürüm olup olmadığını bilmiyorum iATKOS_ML2 flash diske denedim olmadı boot etmedi pc fakat ML3U sürümünü gördü)kurulumu yapmaya çalışıyorum fakat videodaki sorunu alıyorum, ne yapmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan bilgisayarım yanımda değil fakat şöyle birşey denedim biosa şifre koyunca açıldı secure boot fakat bu seferde f12 ile boot ettiğimde bios şifre soruyor. Şifre girip usbyi seçtikten sonra sadece siyah ekranda kalıyor hata vermiyor fakat hiçbir tepki yok. Sadece ses geliyor bilgisayardan. Şifreyi kaldırdım, secure boot kapalı kaldı böylellikle ama hala silik (gri) duruyor. Bu sefer birde sizin dediğinizi deniyeceğim belki siyah ekran yapmaz dediğiniz şekilde :(

- - - Güncellendi - - -

Şuan secure boot kapalı hata vermiyor ama sadece siyah ekran usb ile başlatınca ne yapmalıyım?
 
Yardımınız için çok teşekkürler :) Legacy olarak yaptığımda boot etmiyo hata veriyor ML3Uda bende virtualbox indirip sanal olarak ML2 kurdum bilgisayara böylece ML2 yi usbye kurabildim daha sonra Legacy olarak F12 ile boot edip başlattım ve iatkos kurulum ekranı geldi sonunda :) Şimdi ise kurulum yapmak istediğimde ML2de apple simgesi çıkıyor bir müddet alttaki simge dönüyor daha sonra apple logo üzerinde engel işareti çıkıyor ne yapmalıyım?
 
Ben de Mac kurmaya çalışıyorm ve bilgisayarım seninki gibi 571g aynı problemleri ben de yaşıyorum. Eğer yüklerseniz haberim olsun ben deniyorum:

DVD den UEFI'yi kapatıp yüklemeyi denediniz mi?
 
Yükleyebildim fakat sürekli ayrı bir cd den boot etmem gerekiyordu. Kullanabildim fakat bu sefer ekran kartı tanımadı kext araştırdım sadece intel hd graphics 4000 ekran kartını çalıştırmak için, yükledim bu sefer mac os hiç açılmadı apple logoda kaldı. Bende çok sıkıldım sürek sil tekrar yükle uğraşmıyorum artık bıraktım :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı