Acer E5-573G vs Asus K555UB

Özellik olarak tabiki de asus. Fakat bu iki cihaz da geçen senelerin ürünü. Yani alacağınız cihazlar büyük ihtimal teşhir ürünüdür. Ayrıca k555ub'de menteşe sorunu bolca vardı. Google'de araştırabilirsiniz. Acer'in ise donanımı zayıf.

Acer'in donanımı zayıf fakat ekran kartı olsun anakart olsun herşeyi sağlam diye biliyorum siz hangisini tercih edersiniz?

Acer olan 2. el ve garantisi var 1200 TL'ye satmakta alacağım adam sence almalı mıyım ? Bir arkadaş bende Acer kullanıyorum gayet iyi demişti.

Acer olan 2. el ve garantisi var 1200 TL'ye satmakta alacağım adam sence almalı mıyım ? Bir arkadaş bende Acer kullanıyorum gayet iyi demişti.
2. el piyasasını maalesef bilmiyorum. Temizse alınabilir gibi. Oyun oynamak gibi bir düşünceniz varsa bu videoda yardımcı olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…