Acer E5-573G vs Asus K555UB

Özellik olarak tabiki de asus. Fakat bu iki cihaz da geçen senelerin ürünü. Yani alacağınız cihazlar büyük ihtimal teşhir ürünüdür. Ayrıca k555ub'de menteşe sorunu bolca vardı. Google'de araştırabilirsiniz. Acer'in ise donanımı zayıf.

Özellik olarak tabiki de asus. Fakat bu iki cihaz da geçen senelerin ürünü. Yani alacağınız cihazlar büyük ihtimal teşhir ürünüdür. Ayrıca k555ub'de menteşe sorunu bolca vardı. Google'de araştırabilirsiniz. Acer'in ise donanımı zayıf.
Acer'in donanımı zayıf fakat ekran kartı olsun anakart olsun herşeyi sağlam diye biliyorum siz hangisini tercih edersiniz?

Ekran kartı zayıf maalesef. Tabi ne kadar ödeyeceğinize bağlı. Fiyat yazmıyor fakat o acerin max edeceği 1400 TL civarı. 1727 TL'ye 6. nesil i3 ve 940mx'li var çünkü.
ePttAVM - ACER Ci3 15.6 A515-51G-388J NX.GP5EY.003 6006U 2.0 4gb 500gb 2gb
K555UB iyi fakat menteşe sorunu can sıkıcı.
Acer olan 2. el ve garantisi var 1200 TL'ye satmakta alacağım adam sence almalı mıyım ? Bir arkadaş bende Acer kullanıyorum gayet iyi demişti.

Acer olan 2. el ve garantisi var 1200 TL'ye satmakta alacağım adam sence almalı mıyım ? Bir arkadaş bende Acer kullanıyorum gayet iyi demişti.
2. el piyasasını maalesef bilmiyorum. Temizse alınabilir gibi. Oyun oynamak gibi bir düşünceniz varsa bu videoda yardımcı olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı