Acer ED270X monitörde beyaz, yeşil, kırmızı ekran

Orhan Gazitr

Hectopat
Katılım
22 Mayıs 2018
Mesajlar
94
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Monitör
Acer ED270X
MSI GTX 970 ekran kartı sahibiyim. Monitör Acer ED270X 240Hz. Bir monitör DisplayPort'la bağlı. Son zamanlarda monitör siyah ekran oluyor sonra beyaz, yeşil ve kırmızı oluyor. Bir daha siyah olup düzeliyor. Bu oyundayken veya masaüstünde boşta video seyrederken fark etmiyor. Yaptığım işe kaldığım yerden devam edebiliyorum Monitör kapanınca oyun veya video izliyorsam ses gelmeye devam ediyor. Monitörde kulaklık girişi var bazen kulaklığı oraya bağlıyorum bu olay olurken kulaklıktan ses gidiyor. Bu olayı da denedim yani kulaklık kasaya bağlıykende kapanıyor. HDMI kablosuyla da denedim. Monitörde DisplayPort ayarı var 1.1 ve 1.2 olacak şekilde onu da kontrol ettim. Ekran kartının DisplayPort Firmware güncellemesini de yaptım. DDU ile güvenli modda driveri kaldırıp baştan kurdum gene fark etmedi. Monitörün driveri var, o da yüklü. Monitörün adaptive sync ayarı var o da kapalı. Bilgisayarda bir ayarı falan da değiştirmedim sizce sorun nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllar önce PRO2000 PROL20A Monitör (mt18) aynı hatayı almıştım o zaman yaşım küçük olduğum ve araştıramadığım için bi bilgisayarcıya gittiğimde bana ekranda ki piksel ömürleri dolduğunu söylemişti şuan pek mantıklı gelmiyor ama o zamanlar ekranı tuşuyla kapat aç yapınca düzeliyordu.
 
Yıllar önce PRO2000 prol20a monitör (MT18) aynı hatayı almıştım o zaman yaşım küçük olduğum ve araştıramadığım için bir bilgisayarcıya gittiğimde bana ekranda ki piksel ömürleri dolduğunu söylemişti şu an pek mantıklı gelmiyor ama o zamanlar ekranı tuşuyla kapat aç yapınca düzeliyordu.

Onu yapınca düzeliyor zaten ama hep monitörü açıp kapatıcammı.
 
O bilgisayarcı bana yeni monitör aldırmıştı. çözümünü bulamadım sadece seni biraz daha idare edebilecek bir öneri sundum bu durum çok can sıkıcı ama çözümünü bulamadım google'da b aşka forumlarda baktığımda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı