Mujo Corhamzic Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 650 Çözümler 1 Yer Novipazar, Serbia Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #11 Aykut K dedi: Olmaması diyecektim pardon. Genişletmek için tıkla... Buyurun buradan DP ve HDMI arasındaki bütün farklılıklar ve diğer şeyleri öğrenebilirsiniz. HDMI ve DisplayPort Arasındaki Farklar HDMI ile DisplayPort arasındaki farklar neler ve hangisini tercih etmelisiniz? HDMI ve DisplayPort günümüzde en sık kullanılan iki görüntü ve ses arayüz www.technopat.net
Aykut K dedi: Olmaması diyecektim pardon. Genişletmek için tıkla... Buyurun buradan DP ve HDMI arasındaki bütün farklılıklar ve diğer şeyleri öğrenebilirsiniz. HDMI ve DisplayPort Arasındaki Farklar HDMI ile DisplayPort arasındaki farklar neler ve hangisini tercih etmelisiniz? HDMI ve DisplayPort günümüzde en sık kullanılan iki görüntü ve ses arayüz www.technopat.net
Yilmaz777 Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 102 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #12 Aykut K dedi: Olmaması diyecektim pardon. Genişletmek için tıkla... Kardeşim aldın mı monitörü. Aynı monitörden bende alacağım da oyun için bir sıkıntı çıkmadı inşallah monitörde.
Aykut K dedi: Olmaması diyecektim pardon. Genişletmek için tıkla... Kardeşim aldın mı monitörü. Aynı monitörden bende alacağım da oyun için bir sıkıntı çıkmadı inşallah monitörde.
Aykut K Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 444 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #13 Yilmaz777 dedi: Kardeşim aldın mı monitörü. Aynı monitörden bende alacağım da oyun için bir sıkıntı çıkmadı inşallah monitörde. Genişletmek için tıkla... Daha almadım yeni sistemle alacaktım ama daha ailemi ikna edemedim .
Yilmaz777 dedi: Kardeşim aldın mı monitörü. Aynı monitörden bende alacağım da oyun için bir sıkıntı çıkmadı inşallah monitörde. Genişletmek için tıkla... Daha almadım yeni sistemle alacaktım ama daha ailemi ikna edemedim .