Acer EK241yh monitör alınır mı?

Makaleler
3
Merhaba, yeni bir monitör alacağım internette bu modeli buldum aşağı yukarı bütçem de bu. Bu monitör alınır mı? 100Hz benim için yeterli.

Galaxy banli.

Saint lucia ise onaylar muhtemelen.

Fiyatina gore guzeldir. Rakibi MSI Pro var, ama 24 inch degil. Yani o Acer, 24 inch olarak da fark atiyor.

Peki bu monitör nasıldır acaba? Aynı özellikteler ama bu IPS ekran, boyutu daha küçük ve biraz daha ucuz. Ben başka fark göremedim.

Peki bu monitör nasıldır acaba? Aynı özellikteler ama bu IPS ekran, boyutu daha küçük ve biraz daha ucuz. Ben başka fark göremedim.

Twisted minds onermiyoruz.

Eğer bütçeyi bir tık arttırabilirsen MSI Pro MP243X Monitör bunu öneririm.
Artmıyorsa Amazon.com.tr bunu öneririm. Taksikle de alabiliyorsun. En azından IPS panel monitör almaya çalış.

Bu iki alternatifi alamıyorsan Acer alabilirsin. Görüntü kaliteleri o çaptaki monitörlerde hemen hemen aynı çünkü.

Görüntü kalitesi yetecektir de tek korkum ghosting olayı bu monitörün testi de internette yok. Yani ben bulamadım. Umarım sorun çıkarmaz. Bir de MSI Pro modeli ile çok fark var mı arada? Fiyat farkına değecek kadar en azından? Ben sadece IPS ekran farkını gördüm.

Görüntü kalitesi yetecektir de tek korkum ghosting olayı bu monitörün testi de internette yok. Yani ben bulamadım. Umarım sorun çıkarmaz.

100Hz olunca ghosting az oluyor. Casper'in o dandik VA paneline 200Hz verirsen, tabii kabak gibi ghosting olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı