İnternette bilgisayarınız ve lol'in sistem gereksinimlerini karşılaştırın.Seyahat ederken yanım da bilgisayarı taşımak bazen eziyet oluyor. Uygun fiyata bir netbook almak istiyorum sizce bu lol'ü kaldırır mı ?
Ekran kartı hakkında. Net bir bilgi bulamadım.İnternette bilgisayarınız ve lol'in sistem gereksinimlerini karşılaştırın.
Ekran kartın Directx 10'a kadar destekliyor tabii yeni güncelleme ile birlikte. Çalıştıracaktır.Ekran kartı hakkında. Net bir bilgi bulamadım.
Umut bey kasma donma yapmaz değil mi ? Onayı veriyorsanız alacağım AVM'deyim şuan.Ekran kartın Directx 10'a kadar destekliyor tabii yeni güncelleme ile birlikte. Çalıştıracaktır.
Ekran kartı belleğini şuanda göremiyorum ama hafiftende olsa kasma yapacaktır.Kas
Umut bey kasma donma yapmaz değil mi ? Onayı veriyorsanız alacağım AVM'deyim şuan.
Umut bey peki ACER E3 CELERON N2830 bu model sizce nasıl ?Ekran kartı belleğini şuanda göremiyorum ama hafiftende olsa kasma yapacaktır.
Aralarında çok fark yok ama yine şunu söyleyeyim ekran kartı bellek miktarını göremiyorum.Umut bey peki ACER E3 CELERON N2830 bu model sizce nasıl ?
Acer E3'ü aldım. Güncellemelerini yapmadan özel oyunda denedş-im 30 fps yi geçiyorum düşük ayarlarda. Normal oyunda da deneyeceğim birazdan.Aralarında çok fark yok ama yine şunu söyleyeyim ekran kartı bellek miktarını göremiyorum.
Sonuçta oyun oynayacaksınız paylaşımsız bellek almanız daha iyi olacaktır. Model Directx 9.0 desteklesin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.