Acer Extensa 15 "no bootable device" hatası

İşletim sistemi
Windows 11

SenseiEno

Centipat
Daha fazla  
RAM
8
SSD veya HDD modeli
Kingston
Ekran kartı
Mx330
İşlemci
İ5 1035g1
UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION ve no bootable device hatası alıyorum. Bir SSD var, HDD yok. Bad sector taraması yaptım hiçbir problem çıkmadı. RAM'leri de kontrol ettim ondan da problem çıkmadı.

UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION ve no bootable device hatası alıyorum. Bir SSD var, HDD yok. Bad sector taraması yaptım hiçbir problem çıkmadı. RAM'leri de kontrol ettim ondan da problem çıkmadı.
Yardım edecek kimse yok mu koskoca forumda : (

Son düzenleme:
Başlatılabilecek veya kullanılabilecek disk cihazı yok diyor.

Şu an Windows'a girebiliyor musunuz?

Windows'a girebiliyorum. Bu hatayı UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION hatasından sonra alıyorum. Bilgisayarı kapatıp açtığımda normal bir şekilde açılıyor.
Ssd sıcaklığı 80-85 derecelere geliyor. Bu normal mi? Akşamları nedense hata yemiyorum. Isınmadan dolayı olur mu?

Windows'a girebiliyorum. Bu hatayı UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION hatasından sonra alıyorum. Bilgisayarı kapatıp açtığımda normal bir şekilde açılıyor.

Disk ile alakalı sorun olabilir, CrystalDiskInfo indirip ana ekranı atın.

Disk ile alakalı sorun olabilir, CrystalDiskInfo indirip ana ekranı atın.
_20220805_150459.JPG

Buyrun @InternetciMen

Son düzenleme:
Diskte sorun yok gibi, hmm. Minidump dosyası paylaşın.

Diskte sorun yok gibi, hmm. Minidump dosyası paylaşın.

Olsa da paylaşsam 😄. Maalesef oluşmuyor. 1 ay önceden kalma bir dmp dosyası var işinize yararsa onu atayım.

062122-17031-01.dmp
21 Hazirandan kalma. @InternetciMen

Son düzenleme:
Olsa da paylaşsam 😄. Maalesef oluşmuyor. 4 ay önceden kalma bir DMP dosyası var işinize yararsa onu atayım.

Alt kısımda, Ali Güngör'ün mesajı var. Ona bakın, tekrar mavi ekran alınca oluşması gerek.

Alt kısımda, Ali Güngör'ün mesajı var. Ona bakın, tekrar mavi ekran alınca oluşması gerek.
O ayarlar açık zaten de mavi ekran hatası aldığımda 0 da kalıyor. Sonra kendini yeniden başlatıyor ve No bootable device diyor. Ben kapatıp açtığımda yine normal bir şekilde açılıyor. Yukarıya Hazirandan kalma minidump dosyası attım hocam.

O ayarlar açık zaten de mavi ekran hatası aldığımda 0 da kalıyor. Sonra kendini yeniden başlatıyor ve no bootable device diyor. Ben kapatıp açtığımda yine normal bir şekilde açılıyor. Yukarıya Haziran'dan kalma minidump dosyası attım hocam.

Haziran minidump dosyasını inceleyeceğim, bilgisayar yavaş. Okumayı yapmak için beklemem gerekiyor.

Haziran minidump dosyasında gördüğüm kadarıyla belleklerde hata var, memtest86 testi yapın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı